Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Türelem kell hozzá, én már 3 hónapja nem merek belevenni, ragadós, mint a légypapír. Az utolsó 6000 fölé menetel közben Balentum kérte ki a véleményem, leírtam a problémákat, amik azóta is fönnállnak, 5300-nál ezt adni kell, mert az csak eltévelyedés, marad ebben a 300-as kitaposott sávban.
Hát fura reakció, inkább eladásokat generál a jelentés. Ha 5100 alá benéz,ez a kritikus szint a további emelkedés előtt. 5000 ft pedig a támasz. Na még az hiányozna,ha Blackrock eladást indítana.
ERSTE: A Richter ma tette közzé az eredményét, ami enyhén jobb lett a várakozásoknál. Jól hozott a cariprazine, értékesítése tovább növekedett, és az amerikai eladásokból származó royalty már mintegy 9,4 milliárd forinttal járul hozzá az eredményhez. Ugyanakkor a szerializáció továbbra is probléma, amit az új gépsorok üzembe állítása jelentősen csökkenteni fog az elkövetkező hónapokban. Ráadásul a második félévben a cariprazine értékesítése megkezdődik a bipoláris depresszió kezelésére is, s ez szintén pozitívan hathat az eredményre. Mindez azt jelenti, hogy a kilátások javultak a Richter háza táján, így a részvényre nézve pozitív a hír.
Köszönöm! ++ Ez így elég jól hangzik. Csak haladjon tovább ezen az úton. Sajnos most nagyon rossz a netem és nem éri meg előfizetnem, mert úgyis szétbontana.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.