Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ja, a richter arról híres, hogy ezeket a magas labdákat jól játssza meg és ami a legfontosabb, a piac is lereagálja kishazánkban :D Bízom a papírban de távolról sem ennyire: körökre jó, de a 6k is elérhetetlen jelenleg vsz. r5045
És ez csak az USA. Azóta beléptek egy 2x nagyobb (660 milliós) latin-amerikai piacra (USA népesség 330milla) Ha elérik a 3mrd bevételt csak ebből annak a royaltija kb. 500 m USD x 280 Ft=140 mrd Ft. Ha a Richter mást nem csinálna ez részvényenként 700 Ft/év
persze hogy nem. Cariprazine pár év múlva 3-szor annyi bevétel a jelenlegihez képest, 3x több royalty. Blackrock sem hülye hogy 5000 alatt kiöntse a maradékot.
Keresek egy első eladási szintet,mert félek a további eséstől. Profitline. Elég nagy veszélyben van a Richter kurzusa, mivel továbbra is erősen
lefelé tendál a grafikon és az 5000 forintos támasz alatt mocorog. Az
utolsó cérnaszál amibe a bikák kapaszkodhatnak, az a 4900-as zóna, de ha
az is elesik, akkor komoly ereszkedés állhat be a gyógyszergyártó
papírjainál.
Szerintem trollkodás, hogy válság van. Abból következteted, hogy az amerikai részvények csúcsokat döntenek, magyarországon meg rég nem látott GDP növekedések vannak?
Jelenleg nincs eszközár buborék, ez pedig ok lenne a válságra, mint anno a holland tulipánhagymák esetén, az buborék volt, most konkrétan milyen szektorokban látsz buborékot, vagy olyan folyamatokat amelyek nem fenntarthatóak hosszú távon?
Válság kb. 11 évente van, a Nap ciklusát követve. Azt én jól tudom, hogy Magyarországra nem gyűrűzik be - mint jó szokás szerint... :-) Amúgy - össz-szektorokat érintve. Jó, van kivétel: a sportok, főképpen a foci. Ja, meg az építőipar, mert az a CSOK-nak dolgozik meg a DZSÍ-DÍ-PÍ-nek, amihez az államadósságot viszonyítjuk szokásosan. A többi: süllyesztő.
Igen,ez egy ciklikus részvény, lehet 7K felett 2021-ben természetesen. Ma a 4980-as stoppom megúszta. Érdekes,mert reggel réssel nyitottunk, emelkedést vártam mára 5150-5180 ft-ig, pont az ellenkezője lett. Tovább adta a befektetési alap.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.