Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nézzél szét, hogy USA gyógyszeresek közt annyiért hányat találsz, meg 1/3-ával olcsóbban, sokat, már pedig itt a profitot onnan utalják, így azt a klímát nem lehet figyelmen kívűl hagyni.
Igazad volt,én kistoppolódtam 5090-nél, gyenge a papír, ez hetesen eléggé inkább lefele áll. Így van, a mai nap erre ráerősít. Napi minimumos zárás, erős forgalomban.
Pl. én. Úgy gondolom, meglesz a 100 mrd EBITDA éves szinten. 9,5-ös EV/EBITDA egy elég vonzó árazás. A jelentésből én úgy vettem ki, hogy a szerializáció megoldódott, mehet tovább a cash termelés. 137 mrd HUF volt a pénz-egyenértékes félévkor, ami a részvényár 14%-a, ez is magas.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.