Ma már sajnálom, hogy nem vettem, nem lett volna rossz vétel 7500-on.
Az év vége felé az árakat tolják fel, ez a leminősítés arra volt, jó hogy tegnap a külföldiek jol be tudtak vásárolni olcso rv-ből. Igaz nem nagy tételben.
Majd kisül valami, de ha az idén vásárolt rv-t valaki eladja jövőre, már azon is lesz 4% haszna, ami nem rossz
Jól mondja Járai, Orbán V. már nyáron megmondta, hogy várhatók leminősítések, de nem kell betojni, majd 3-4 fokozatokat fognak felminősíteni, ha bejönnek a változtatások.
Új szerződéseknek, új országba történő belépésnek stb.stb...
Nem tudom, milyen bejelentés lesz és mikor, csak feltételezem, hogy nem fogunk unatkozni a következő 3 hónapban.Ilyen unalmas időszakokban kell gyűjtögetni, utána meg már csak rohan az ember az ár után....
Akkor minek nagy a jelentősége ? :)Mi indíthatja el az árfolyamot ? Milyen fontosabb hírek fognak az elköv. időkben napvilágot látni ?
Mert már 3 hete "egy helyben" toporog. Nincs sok jele a masszív felfelé ívelésnek szvsz. De természetesen mivel annyira nem értek hozzá, így ez szerencsére csak egy szerény vélemény. Én is boldog lennék, ha megindulnánk.
"A leginkább határidőn finanszírozott cégek toplistájára betört s rögtön a rangsor második helyére ugrott az RFV. A társaság jegyzett tőkéjének immár 7,7 százalékára van nyitva határidős pozíció, ezzel megelőzi az ebben a sorban általában elöl szereplő Synergont és PannErgyt."
Illetve arra, hogy ezek zárása inkább felfelé húzza majd az árat, illetve hogy ez még decemberben esedékes lesz. Ezt a részét nem ismerem a dolognak, szóval könnyen lehet, hogy hülyeséget írok, gondolok ezzel kapcsolatban.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....