Hogy-hogy kereskedhetetlen? 7500 alatt lehetett venni elég sokat már. Nekem kétszer volt 7400-ról, amiket el is adtam, aztán pár napja 7599-ről megint.
Pont ezt akartam én is írni a reakciókat olvasva, de még csak most kerültem megint gép elé késődélután óta.
Szóval bocsi fiúk-lányok, valóban magánjelleggel érdeklődtem Formerplayernél, mi újság van, illetve általánosságban az RFV-ről (ez mindenkihez szólt), mert pár hete nem jártam errefelé.
Csak úgy, mint Ti, én is tartom a papírjaimat, ezért nyugodt vagyok felőle, ez az oka a ritka "beugrásomnak" ide.
Amúgy meg ahogy ő is írta, mindent, amit tud vagy sejt a céggel kapcsolatban, beír ide. Már csak a pozíciókat nem nyitja-zárja helyettünk. :)
Pont ezt akartam én is írni a reakciókat olvasva, de még csak most kerültem megint gép elé késődélután óta.
Szóval bocsi fiúk-lányok, valóban magánjelleggel érdeklődtem Formerplayernél, mi újság van, illetve általánosságban az RFV-ről (ez mindenkihez szólt), mert pár hete nem jártam errefelé.
Csak úgy, mint Ti, én is tartom a papírjaimat, ezért nyugodt vagyok felőle, ez az oka a ritka "beugrásomnak" ide.
Amúgy meg ahogy ő is írta, mindent, amit tud vagy sejt a céggel kapcsolatban, beír ide. Már csak a pozíciókat nem nyitja-zárja helyettünk. :)
remélem megértitek, hogy nem tudok mindenkivel levelezni, ráadásul ezek benneteket biztosan nem érdeklő, magán jellegű infók.
Amit a cégről tudok-sejtek, azt rendszeresen beírom ide. Treffel már kb 2 éve levelezünk, így picit többet tudunk egymásról, mint ami feltétlenül ide való.
Szóval semmi fontosról nem maradtok le, ha rendszeresen benéztek ide.
Mégegyszer bocs.
Most már tényleg írok a héten,elmondom a fejleményeket...
Szerintem a papírban is pozitív fejlemények történnek nemsoká,nehogy eladj....többet majd a mailben...
"Polish speaking financial controller
RFV Nyrt. Regional Development Company (RFV Plc.), the intensively growing energy saving company (ESCO), is a pioneer at developing and managing projects...
Rfv Nyrt.
Budapest 2010.11.22. "
jobinfo.hu, lengyel állások
Ha kiadnak egy 1 éves távlatú célárat, akkor azt ne az aznapi záróárhoz képest mérlegelje már. Miért 7500 lett ez az érték? Miért nem 8000? Vagy bármi más?
Erre a célárra vártam, de csalódtam benne, mert hiába a 3 féle számítási mód, egyrészt konzervatív másrészt hasra ütésre kapott értékekkel számol. A kijött értékkel semmi bajom, de a Nyomdás és Pannergys céláruk után fenntartással kezelem mindet. Ennek ellenére könnyen bejöhet ez egy éven belül.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....