ilyen időkben öröm az önkormányzati kitettséggel rendelkező agyonhitelezett cég. jó hír a kisrészvényeseknek, hogy nulla alá nem csökkenhet az árfolyam.
Várjuk meg az év végét, a végtörlesztési időszak végét... nyilván sokan most adnak el rv-t, eddig húzták és realizálnak egy bukót, mert az asszonynak inkább nem vallották be, hogy nem betétben, hanem rv-ben van pénz:)
A cég nevén jegyzett maximumához képest valóban nem, de nézőpont kérdése, hogy ez most jó-e vagy nem. Egy éve a Pannergy 1100 körül járt és azóta lefelé tart. Az E-Star még fél évig emelkedett 9500-ról, kicsit túl is pörgött, ami most minden miatt esik a cég helyzetén kívül.
A Pannergy saját jogon is esik, a legutóbbi nagykanizsai hír pl. nem tett jót neki. Nagy durranás lett volna, de mivel a szüttyögés miatt néztek más partner után, ez kérdésessé teszi a jövő esetleges nagy durranásait is.
Ne zavarjon, hogy a saját részvényt kötik át minden negyedévben!
Törölt felhasználó2011. 10. 28. 19:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mondjuk nem is tudom mit vártok egy olyan cégtől, aki 1 hónap leforgása alatt 500 MILLIÓ veszteséget produkál határidővel??
Hogy erre majd emelkedés lesz?
Vajon mi lesz a szárnyalásunkkal, ha megtörténik az, amit pedzegetnek? link
Akkor nemcsak a mi 12k-nk tűnik majd elérhetetlennek, de a többi papír sem leli meg márciusi önmagát...
Törölt felhasználó2011. 10. 17. 10:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na akkor had szóljon 10 K.-ig!!!Mutasd meg E-star milyen ügyi vagy!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....