Jól gondolom, hogy ezt a közel 200000 darab részvényt december végéig zárni fogják? Az esés után én felfelé várnám emiatt.
Törölt felhasználó2010. 12. 03. 20:44
"A leginkább határidőn finanszírozott cégek toplistájára betört s rögtön a rangsor második helyére ugrott az RFV. A társaság jegyzett tőkéjének immár 7,7 százalékára van nyitva határidős pozíció, ezzel megelőzi az ebben a sorban általában elöl szereplő Synergont és PannErgyt."
Nem jött be a megérzésem a kötvényjegyzésről. Én a lakosságtól többet vártam, bár a vállalati kötvények nem olyan elterjedtek ma még nálunk. Remélem, hogy a 2.5 és 1.8 milliárd közötti 700 millió nem hiányzik majd a cégnek a továbblépéshez.
Szidni azt lehet. Kicsit olyan érzésem mintha nálunk lennénk.
De remélem annak ellenére, hogy zsörtölődnek, fizetnek és örülnek neki hogy a szolgáltatás jó. Ha nincs gond a fűtéssel akkor nehéz partnert találni arra hogy kikezdjék a céget.
Elolvastam őket, itt egy pár, amin jót röhögtem. Lehet tanulni az alázást székely testvéreinktől :)
Basszus, a gyergyói is pont olyan hűlye székely, mint a csíki, mint az udvarhelyi vagy mint a szentgyörgyi! Kuutya székelyek vagyunk, nem mondom...
Nem hiszem el, hogy addig amíg nem volt fűtés, addig szidtátok az igo-t, a polgármestert és akit lehetett. Most valahogy, nagynehezen megoldódik a fűtésbajotok, most meg az a baj, hogy drága és szidjátok az új céget, a polgármestert s akit értek. Ne írjátok alá a szerződést és fűtsetek gázzal! Jaaa, az nincs nektek?!?!:D:D LOL, marad a szerződés vagy a sok pokróc:)
Kuuutya székely!
--
Itt a forumon nem a szekelyek elegetetlenkednek,hanem az udmre es csatlosai akiknek nagyon rosszul esik hogy valami megoldodik gyergyoba amit ok 20 ev alatt nem tudtak megcsinalni!!!Most fube- faba belekotnek hogy lejarassak a varos vezetoseget.Az Anonim 5tol kerdeznem en a hust vagy egyeb elelmet olcsobban adjak nalunk mint Ausztriaba?
--
Budos rmdszesek. En mpps vagyok es utallak beneteket. De azert ne szidjatok mezeit. Habar en sem ertek egyet azzal hogy eladta a varos vagyonat ez a polgarmester. remelem legalabb fele annyi penzt fog hozni a varosba mint pop iosif. eddig nem hozott, de hatha.
--
Szolgalatos udemeristak megint irogattok a forumon .Mirt nem vagytok unnepelni Alba Iulia-n?Kolbaszt osztanak.
--
30-as, szégyelheted is magad!Mit képzelsz, hogy lehet egy fűtésrendszert "feltúrás" nélkül felújitani???Inkább örvendenétek, hogy végre történik valami ebben a városban!Az ilyeneknek mint te nem is kellett volna fűtést kötni, oldjátok meg ahogy akarjátok, és akkor nem lenne időtök kötekedni!A Fény Tv-sek elkezdték fújni a megalapozatlan marhaságokat, és akinek az IQ-ja szobahőmérsékleten van az el is hiszi.
--
Meg se néztem a kommenteket. Megértem az emberek haragját, szar dolog hidegben ébredni és zuhanyozni. Viszont ha már ennyit szívtak, ezt az átállást még kibírhatnák valahogy.
És megy az elégedetlenség a kommentelők körében. Ott is ugyanolyan a magyar, mint nálunk, le se tagadhatnánk, hogy egy nemzethez tartoztunk. Persze ott is vannak normális gondolkodású emberek szerencsére.
Nem tűnik akkora bajnak, hogy néha langyosak a fűtőtestek meg nincs meleg víz, hiszen még tart a felújítás. Ennyi áldozatot sajnos vállalnia kell a lakosságnak egy megbízhatóbb és jobb szolgáltatás reményében.
Azért meg kell hogy mondjam, hogy tegnap, meg ma nagyon szépen felállt a papper.
Kezdem úgy érezni, hogy itt jobban bíznak a papperben. Tömködi valaki lefele, de Ti lelkesen veszitek.
A hét elején majdnem beszálltam... csak addigra elköltöttem a pénzem, a másikat meg már ebben az évben nem töröm fel a kamatadó miatt.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....