Szerinem valaki mással összekevesz,100 %,mivel én kb. egy hét alatt max. 2-3 napot,ha fórumozm,sokszor mé ennyit sem.amikor többidőm van,és kevesebb a munka,akkor beírok egy nap többször is,ez ényleg így van,ninc sidőm állandóan itt lenni,ezértamikor van 1-2 könnyebb napom,akkor benézek 1-2 topicba,nem csak ide,Bookline-ba is pl...
szerintem összetévesztesz ex-szel,vagy gazdagodóval,akikegész nap nyomják itt a szöveget.ex tényleg függő lett már szegényke,sajnálom... de én nem ő vagyok.na de mindegy is,a lényeget leírtam.mennem kell,mert még van 1-2 dolgom,este meg buliba megyünk.na üdv. Kellemes hétvégét!
Itt senki nem kíváncsi rád...:) De leginkább sehol sem. Életed nincsen, nézz magadra. A fórumot bújod állandóan, és írogatsz be, hol jó dolgot, hol rosszat (persze mind2-t k.vra ad-hoc módon, véletlenül). Nincs életed. Mért nem mész el a bnőddel valahova, vagy kutyát sétáltatni, stbstb. ?
Törölt felhasználó2010. 12. 10. 13:44
Szvsz. nem akarok károgó lenni,de nagyon úgy tűnik,hogy tudatosan nyomják le ismét az árfolyamot...ugyanúgy,mint legutóbb,amikor 8000 Ft alá,7500 Ft körüli szintre nyomták.
Lehet,hogy megint ezt fogják csinálni...
olyanok tudják megcsinálni,akik nagyobb pakkokkal rendelkeznek...vagy lehet,hogy shortolni akarják egyesek??
A bizonytalanoknak érdemes ránézni, hogy esésben alig van forgalom, emelkedésben pedig elég nagy. Ajánlott rápislantani a napos MACD indikátorra is, ami szintén vételen áll pár napja.
Formernek egy picit több van:-) de tényleg nem az övé és nincs is jelentősége...sima technikai hosszabbítás...gondolom kötöttek hozzá egy ugyanekkora januári vagy februári határidős lábat is...
Jelenleg a reggeli rés betöltése folyik szinte nulla forgalommal.
Real 8220
Törölt felhasználó2010. 12. 09. 11:08
Sziasztok!
Ez is érdekes lehet:
Az alábbi infót egy román cégbejegyzéses honlapon találtam, mely szerint létezik egy RFV Heat Energy nevű cég, amit idén szeptember végén jegyeztek be Csíkszeredán (Miercurea Ciuc).
Visszanéztem a bét közleményeket, de hivatalos bejelentést nem találtam. Ugyanakkor a módosított kötvényjegyzési tájékoztatóban ill. a 3. negyedéves jelentésben már fellistázták.
Korábbi jelentésekben pedig még nem szerepelt.
(Nem tudom hogyan kell linket bemásolni, de talán jó lesz így is.)
Jó napot!
Former, megértelek! És bocs hogy így bepróbálkoztam.
A stocklandyardos elemzés alapján a nyakvonalat érintettük 8400-nál, ha erről lefordulunk, könnyen meglehet egy második jobb váll 7500 körüli áron. Ha átviszi, akkor 9600 a pár hetes cél, kizárólag TA alapján. Egyéb hírekre akár meg is lódulhat a CIB célár felé. Bár ezt szvsz tavaszig nem fogjuk meglátni.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....