Természetesen nem kell, hogy egyforma legyen a véleményünk, de azért a végletes jelzőkkel csínján bánnék,mert gondolom Te sem örülnél, ha az akkori eseményeket úgy kommentálnám --ahogy egyébként nagyjából érzem -hogy" a nemzet megmaradt lelkiismeretének tartott 50 ezres tömegre egy idegenszívű városban rátámadt a saját adóforintjukból fenntartott hatalom, és üresfejű,agresszív pribékjei,kimutatva a 100 év óta folyamatosan rájuk jellemző embertelen,buták tömegeit befolyásolni képes valódi énjüket"
Nagyon rosszul látod, nem hoztam rossz döntést, azóta is büszke vagyok arra, hogy ott lehettem.Mert ezen a napon éreztem meg igazán, mit jelent ez a nyakunkra telepített, gátlástalan, magyargyűlölő hatalom,mit jelent a tanácsköztársaság-rákosi-gyurcsány-féle hatalomgyakorlás,miért is küzd ellenük a magyarság jobbik fele immár 100 éve.
Egyébként nem hinném, hogy bármiféle zavargó tömegre számítani lehetne. A baloldal tömegbázisát jelentő nyuggerek nem igen fognak a járókeretükből barikádot építeni.....
Bocsánat, még pár órával ezelőtt szöget ütött a fejembe , amit írtál, most van időm kéretlenül hozzá fűzni egy-két gondolatot . A kormány dilletantizmusa bizony nem egyszer gyengítette amúgy sem acélos forintunkat. Továbbá , a legtöbb szerencsétlen kényszer hiteles még 10db. részvényt is nehezen vásárolna ,tán nem kéne a Magad példáját ajánlani nekik. Teljessen igazad van, mindenki magának hozza a döntéseit, Te rossz döntést hoztál, amikor az alantas csőcsellékel keveredett tömegben sétálgattál a Menyasszonyoddal , kitéve Magatok egy megtámadott, végsőkig provokált megzavarodott rendőrség intézkedéseinek. Sajnos e pillanatban úgy tűnik, nem is olyan soká megint számítani lehet zavargó tömegre, csak majd más lesz a célpont , esetleg pont a Mester. Akkor se menj az utcára, a rendőr ugyanolyan lesz. Amúgy mindig örülök, mikor jókat írsz a részvényről, jómagamnak is mindig van belőle. Elnézésed, hogy a fent apróságokat megemlítettem.
Szívesen. Szerintem is jó az arány a körülményekhez képest. Az pedig mindenképp megnyugtató, hogy ez már elegendő a projektek finanszírozásához.
Pf. összefoglaló egész korrektre sikeredett itt jobb oldalt.
Persze, én is azt írtam korábban, csak jó lett volna maximálisan teljesíteni. Nem a 600 millió különbség miatt, hanem amiatt, hogy mondhassák a hírek, hogy vitték, mint a cukrot, kár, hogy nem volt több belőle.
Külföldön akár a 10-szerese is elmehetne, ráadásul jó reklám lenne a részvénynek is.
Hasonló hangvételű a cikk itt is, mint ahogy én érzek ezzel kapcsolatban. Viszont ha külföldön is meghírdetik a következő pakkot, akkor nem kétséges, hogy összejön egy év alatt a maradék 6 milliárd, bár nem biztos, hogy ennyire sürgős azért a dolog.
A következő kibocsájtással nyugodtan várhatnak 3-6 hónapot is akár.
Na igen, erre gondoltam. Szóval lehetőség lett volna többet jegyezniük, de valószínűleg túl közel volt a 2 jegyzés egymáshoz. Persze így is nagy eredmény, mert a cégben vetett bizalom ezzel igazolva van még ebben a törékeny helyzetben is.
Jönnek az RFV kötvények - Reagál a cég a nyugdíjpénztári változásokra
2010. november 18. | 12:52
"November 22-én kezdi a kötvényprogram második lépését az RFV, kötvényrábocsátás formájában. Ezúttal két jegyzést indít a vállalat, 2 milliárd forint értékben intézményi befektetők, 500 millió forint értékben pedig lakossági szereplők jegyezhetnek a papírokból, és túljegyzést is elfogadnak majd."
Sajnos szeptember óta nagyot romlott a piaci hangulat és ez az intézményi jegyzésen is meglátszott. Ennek ellenére nagy dolog ennyi pénzt bevonni most a piacról egy ilyen relative kis cégnek. A magánszemélyekkel bőven 2 milliárd fölött lesz a jegyzés.
Nem tudom elsőre, hogy mit gondoljak. 1.4 milliárd az intézményi részről nem rossz, főleg ahhoz képest, hogy egy hónapja volt az előző kibocsájtás. Egy kicsit mégis csalódott vagyok, mert azt hittem, lesz 2 milliárd onnan. Nem annyi volt a felső limit?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....