kitettem vagy 5-6 topikba, mert belebotlottam. Háttt azért kint az Unióban történnek dolgok ..nem.csak szövegelnek ... latjatok milyen gyorssan megoldották a gázt is ... döbbenetes gyorsasággal.
Ahogy arról beszámoltunk, Ursula von der Leyen beszélt azokról az intézkedésekről is, amelyeket az EU a Zöld Megállapodás (Green Deal) keretében fog bevezetni annak érdekében, hogy Európa a tiszta technológiák és az innováció egyik központjává váljon. Az EU arra készül, hogy mozgósítsa a zöldenergia-szektor állami támogatását azzal a céllal, hogy meggátolják a cégek Egyesült Államokba telepedését. A bizottság elnöke elmondta, nagy figyelmet fordítanak majd arra, hogy egyszerűsítsék és felgyorsítsák a zöld energiát előállító üzemek engedélyezését, illetve hogy versenyképessé tegyék az európai ipart az unión kívüli lehetőségekkel szemben.
Nagyon furcsa a helyzet, és csak találgatunk. Nincs semmi hír a médiában, OTP elemzés sincs. Egységesen semmi, amit én sem gondolok, hogy véletlen lenne. . A termelési jelentés viszont időben jött, nem volt benne időbeli csúsztatás, terveket is korrektül megírták, nem tolták ki annak megadását. . Az srv pár nappal való kitolása szerintem nem lehet ok. Nem hiszem, hogy ilyen okból egyeztetne a sajtóval, és találna ürügyet a hírközlés odázására. . Valami más lehet a háttérben. . És köszönöm mindenkinek a közös gondolkodást! :-)
teorizaljunk....mi oka lehetne ilyesmire?..."leszolni"? (marmint most csak ugy a moka kedveert ebböl indulunk ki)....hogy 2-3 nappal tovabb mehessen az SRV?
De mi köze az OTP-s elemzésnek ahhoz, ogy egy sajtótermék beszámoljon egy hírről? Tegnap jelentett az Autowallis is, és rögtön jött a cikk. Komolyan, nem is értem, mire akarsz kilyukadni. Az elemzőnek SEMMI köze ahhoz, hogy egy újság beszámol egy hírről, azaz közöl egy tényt. A portfoliónak egyébként vannak saját elemzői is...
PANNERGY