Ez túl reálisnak tűnik. Szerintem ma megnyalhatja az 1330-at. Nekem 4240 db-om van, egy része elég régóta. Ugyan nem kell sürgősen a pénz, de a türelmem elfogyott. Módosítom a megbízást, ha felszúr oda elköszönök tőletek. Aki eddig trollnak tartott, kételkedett benne, hogy van részvényem és tud könyvet nézni láthatja majd a 4240 db eladási megbízásomat ma 1330Ft-on.
Bocs, az 1300-as árfolyam nem tök irreális, rosszul emlékeztem arra, amit írtál. De kb. 30%-ot ment 3 hónap alatt, más részvényben simán kiegyeznének ezzel a tulajok. Rövid távon nincs benne több, már csak TA alapon sem. A többit fenntartom.
Látványosan túlértékeled az áremelés hatását, tök irreális árfolyam meglétét hiányolod, és idelátod Jellineket és Tiborczot, amiről szó sincs, de ha lenne, akkor sem lenne tragédia. Nehéz ezekre mit mondani.
Tiborcz meg Jellinek nem NEResek? Nem környékeznek az Alteonál meg a Waberesnél? Ott szóltak előre a kisbalekoknak, hogy vigyázzatok, jövünk? Itt majd neked előre bejelentik. - Persze. :-)
Csakhogy közben + egy brutál jó hír jött, amire senki nem számított és ennek ellenére semmiképpen sem akart felszúrni 1300-ra. Vagy nem hallottál az új hő átvételi hatósági árakról?
PANNERGY