Kár! Gyűjtöm a régi kártyákat is. Szóval a tőzsdézés mellett más dolgok is érdekelnek. Vannak ingatlanjaim, óráim, kerámiáim, festményeim, szobraim. Nyilván ezek nem ennek a fórumnak a témái.
Igen ebben igazad van, bár az utolsó előtti mondatod második része szerintem nem mindenkire jellemző, azaz nem mindenki csak utólag okos( kodik). Szóval a mostani válságos és bizonytalan helyzetben mindenki nyugodjon meg aki e részvényt vásárolta.... Szerintem aki magasabb áron vett kevésbe nyugodt most, és ez elsősorban a mostaninál lényegesen magasabb Pannergy részvény bekerülési árára gondolok . Szerintem ha nem is a legjobb választás volt, de mindenképpen a ( leg) jobbak közé sorolható főként itt a BÉT én. A mostani elhúzódó bizonytalan helyzetben e részvény nem fog óriási veszteséget elszenvedni ( legrosszabb szcenário), de persze soha ne mond hogy soha....! Stb., Stb.
Nem tudom, mekkora guru vagy, de tavaly ilyenkor 840 forint volt, most meg 970. Ellenben a bux teljesítménye csak az utóbbi fél évben alsó hangon - 50%. Nyilván rá tudnál most mutatni utólag 1 papírra, ami jobb lett volna (tényleg mi az? Alteo?). Én jelenleg maximálisan elégedett vagyok, hogy jelen helyzetben ez legalább itt áll.
Tavaly ilyen időtájt a mostaninál jobb környezetet álmomban sem tudtam volna elképzelni a Panny számára. És minden bejött (még az is amit nem akartam), de a részvény ára csökken még a saját visszavásárlás ellenére is. Dobni kellett volna tavaly és másban gondolkodni. Csak magamat hibáztathatom!
Holnap termelési jelentés. Ki mit vár? Nem volt most májusban nagyon hideg, de az elszálló gázárak miatt ugye előnyben részesítették pannyt a hőbetáplálásnál. Jó volna egy kisebb jó hír. Illetve a kormányhivatal is dönthetne már a miskolci kút támogatását illetően, főleg ha már rezsidisznó szilárd tegnap azt mondta, hogy megvizsgálják a geotermiát. Ezen nem kell semmit vizsgálni, itt egy működő cég, le van téve az asztalra a bővítési terv, csak meg kell ítélni a támogatást.
PANNERGY