Félek ahhoz nem vagyunk elég "körön beluliek". Jobban örülnék ha piaci alapú lehetosegeket találnak. Ahogy írod nagyon kedvező környezet alakul ki és várható hosszabb távon is megtagadása megha nem is annyira mint most. És mégiscsak jobb lenne piaci alapon értékesíteni mint hatósági áron.
Én sem gondolom, hogy nagy extra lenne a jelentésben, viszont extra nélkül is ér 1500-at. És most nagyon kedvező a környezet arra, hogy a cégek, önkormányzatok sorban álljanak a Panny ajtajánál, hogy náluk csinálják a következő projektet. Az állami geotermikus pályázatnak van már eredménye?
Volt akkora hasznom, hogy ki kellett használni a pillanatnyi likviditást. Egyébként sem vagyok olyan optimista a jelentéssel, és annak hatásával kapcsolatban. Szurkolok, hogy jöjjön olyan fejlemény, ami újra vételre ösztönöz (a mai nap, a jól beállított záróár ellenére nem ilyen volt)
A befektetők jelenleg 1135Ft-ra értékelik a céget. Ha a menedzsment szerint többet ér, akkor jó eredményeket kell prezentálniuk. Ha sumákolnak és manipulálnak, akkor megyünk 1000 alá.
Holnap jelentés, nem biztos, hogy jól jársz ezzel. Tegnap én is eladtam pár ezret, de látva hogy a várt esés elmaradt, ma inkább vissza szálltam a vonatra minimális parasztshort nyerővel. Az idő majd eldönti ki döntött jól.
PANNERGY