Én meg úgy látom az utolsó fél órát, hogy "lett forgalom" amit "alig bírtak" féken tartani, és valóban 840-en tartani (mutyizni, ahogy te fogalmazol) az árfolyamot. 14e db forgott ma, nem 4e db. Ezt én inkább pozitívnak látom. (mert a mutyit a forgalom/vételi erő tudja "csak" ellensúlyozni)
https://g7.hu/adat/20210817/felrobbantak-az-europai-gazarak-a-tel-kritikus-lehet/ . A gázos hőerőművek most nagyon nem szeretnék, ha szabályozott áron tőlük venne hőt a távhőszolgáltató. Ott hogy van az elszámolás? Egy biztos, hogy vagy a gázerőműnek, vagy a távhőnek nem éri meg most a hőbusiness, és nagyot nőtt a Panny árelőnye.
Az árfolyam mozgása nem azt tükrözi h hú de mindenki optimista a részvényt illetően. Ellenkezőleg ,az srv probàlja felszívni a nagykisszállókat. Ezen a szinten új vásárló véletlen sincs , de lehet én látom rosszúl.
Szeretem ezt az optimista hozzáállást. És is júgy tekintek erre a kiszállóra, hogy segíti a céget alacsony árú srv végrehajtásában, és a havi megtakarításaim egy részéből én is olcsón tudok bővíteni.
Hülyén hangozhat, de most őszintén azért szorítok, hogy még maradjon ezen a szinten az árfolyam. Nem csak az srv miatt, hanem azért is, mert még szeretnék én is venni belőle sokat.
PANNERGY