Tényleg halvány fingom nincs... Csak találgattam, minden esetre viszonylag forgalmas nap lett, kíváncsi leszek a hopnapira. Beteszek 1 utolsó vételt 752-re :D. De véletlenül se teljesüljön!
Egy alap nem hiszem hogy így játszadozna, hogy berakja egy hétig 820-ra, aztán két napra kiveszi, utána meg megint berakja és közben alig ad el belőle. Egy alap ezt lezavarja egy nap alatt, beönti egy szint alá, aztán ha ott se megy el akkor még lejjebb. Én továbbra is inkább a cégre tippelnék, de nem nagyon tudom ott sem megmagyarázni, hogy miért vette ki 1,5 napra aztán rakta vissza ugyanoda.
Nem arról van szó, hogy kiesik, az biztos, hogy bent marad, csak esetleg nem akkora súllyal mint eddig -> eladást generálna. És az alapok nem 5 dbokkal gurigáznak, esetleg magyarázat lehetne erre a "nagy" pakkra. De csak találgatunk! Ez semmi fix infó, csak ez lehetne szerintem egy esetleges magyarázat... De hangsúlyozva, csak találgatás részemről
Nem feltétlen, úgy tudom, szokott lenni az indexkövető alapoknál lehetőség, hogy meghatározott mértékben eltérjenek a követett indextől, illetve valahány nappal késleltetve kell teljesíteni az arányokat.
Az átsúlyozás lesz szerintem is a megoldás valóban. Új részvények kerülnek be a Buxba (Alteo, Masterplast)
és a Bumixbe (Alteo, Masterplast, Enefi, Rába), értelemszerűen a régiek aránya csökkenni fog.
ok a pdf alján ott van, hogy holnap publikálják az új arányokat. De nekem ez az eladó pakk azt súgja (jelzi), hogy esetleg csökkenünk és indexkövető alapnak adnia kell (?). De mondom agyaljatok ti is "hangosan"
bár nem értem mégsem. A honlapon az van, hogy a 6% az 03.17es állapot. A táblázat a pdfben meg nem az új súly (?) hanem a fejléc szerint 03.01es állapot (?) aki kiigazodik ezen majd szóljon valami okosat :D
Nincs hír felvásárlási szándékról esetleg ,és ezért alacsonyan kell tartani az árfolyamot? Célárfolyamtól 40-50 százalékkal lentebb vagyunk! / Ez csak találgatás!/
PANNERGY