ja nem is mondtam, hogy velünk (komolyabb befektetés/megtérülés arányú helyet kéne amúgyis megcélozni). Csak hogy terjedget az országban takaréklángon a technológia.
Első sorban a vállalati szektor igényeinek kielégítését célozza meg. Ez nem kicsi piac, de talán még nem látszik olyan egyértelműnek. Ahogy telnek az évek, a vállalatok nem csak úgy mutatóban fogják "zöldíteni" tevékenységüket, mert rá fognak kényszerülni a büntetések miatt. A Pannergy pedig kész megoldást szállít erre. Ilyen egyszerű. Ezért van az, hogy a Pamnergy értéke egyre magasabb lesz. A részvényben ez nem mutatkozik meg még. Ezt néha sajnálom, máskor meg örülök, mert még vásárolhatom. Ha úgy alakulna, hogy a megvásárolt "jogaimat" mégsem tudom hasznosítani, akkor így jártam, de ennek is alacsony kockázata van, ahhoz képest, amilyen haszonnal kecsegtet az üzlet. Na ezért veszem a pappert, amikor csak tudom.
A cég zöldenergiát termel és nem károsít semmit ezzel. A Kárpát-medence híresen gazdag megújúló geotermikus energiaforrását hasznosítja. Az alkalmazott technológiával gyakorlatilag kiapadhatatlan forrás ez. (persze, van egy alacsony kockázat benne) Ehhez pedig az egyre növekvő kereslet párosul. Gyakorlatilag a keresleti oldal csak most fog beindulni. Az üzletmenetben pedig a szokásos kockázatok benne vannak. (Biztos akad 1-2 fölösleges számla is) A cég időben lépett piacra és nagy versenyelőnyre tett szert a piacán mind szakmai ismeret és beruházások tekintetében is. Már most rengeteg pénzt termel és ez exponenciálisan növekedni fog, mert egyre elszántabban fogják keresni a cég zöldenergiáját.
PANNERGY