hát igen, egy kérdést ez is megérne, h Alteo-Master árjegyző van, bét-en miért nincs? Máskor meg ők büntetik a cégeket mert nem szolgáltatnak adatokat időben. ez is vicc h csak úgy eltűnt itt, ha visszatér ilyen sunyi módon az hab lenne a tortán.
Köszönöm, de kb. utolsó előtti vagyok aki kapkod. 740-720 között gondolkodtam, most a 600 csiklandoz, de ha csiklandoz valami az több, mintha gondolkodnék. Talán közel vagyunk egy ponthoz, amit egyszer eltaláltam. Akkor 20 forinttal az alja felett vettem, nem bántam meg.
Szerintem kár kapkodni. Az árjegyző egész nap az első volt az eladási oldalon, így bőven 600Ft alá is benézhet. Ha nem lesz felvásárlás akkor itt szeptemberig biztosan nem történik semmi.
hm, kezdek hinni benne, de majd a következő napokban kiderül. Akkor folytatódhat a manipulálás, én azért is gondoltam, h iceberg eladó lesz, mert folyamatosan jött le, viszonylag feleslegesen, szinte végig legjobb eladó akart lenni amíg láttam.
A 600 közeli csiklandoz. Azért van sok, mert ritkán adtam el és sokszor rávettem. Állampapírral összevetve még pluszban vagyok. 600 alatt engem is csiklandoz, hogy vegyek, pedig már sok van polcon. Eladásom nincs, de lassan veszek, bár ezt korábban kizártam. Nyugdíjra jó lesz.
Vagy csak 650-680 között sokan adták az srv-nek, illetve az osztalék kiderülése után 638-640-en, ők most elkezdenek visszaszállni, pár %-ot fogtak rajta. Nem figyeltem a kereskedést délután, biztos, hogy árjegyző lesz?
PANNERGY