Kommentálni szokta az elemző a termelési jelentést de célárat nem szokott emelni, mondván hogy a hőmérséklet ingadozik és hosszú távon annak hatása kisimul. Tavaly 512 GJ körül volt a Q4 remélem most picit átvisszük a 600 GJ-t.
Megint jó negyedév várható, ha nem is rekord, kíváncsi leszek megtépik-e. Jöhetne egy pf-es promó cikk meg egy minimális célár-emelés is akár jó esetben. Enyhe tél Panny szempontból tökéletes. (amúgy beteg aki erre is minuszot adott Neked)
milyen "jelentgetö"? hat ha az ertelem nelküli es forumszabalyzatba ütközö baromsag zavar, azt jelentem...mert zavar, nem ide valo az ovoda szint. De hisz ugysem te vagy...nincs felnivalod.
MISKOLC " Azt is szóvá tették, hogy a mályi-kistokaji meleg vizes geotermikus erőforrás kapacitása nincs kihasználva, ugyan pénzbe kerül a hálózat kiépítése, de a lakosság számára is alkalmazható lenne a fűtés korszerűsítés céljából. A családi házas övezetekben különösen nagy szükség lenne rá, hiszen a levegő védelme is biztosítva lenne, ha meleg vízzel fűtenének. De a város területén is található négy olyan termál víz nyerési lehetőség, amelynek még nem dőlt el a sorsa." https://boon.hu/kozelet/helyi-kozelet/klimavedelmi-munkacsoport-4002276/
vicc :D, tenyleg itt latni a legjobban, hogy neked megvan a 4 minusz, de neki meg "csak" a 3 plusz mindig....mert azzal az 1 aktiv nickkel nem tudja magat likeolni csak a masik 3mal...de neked a minuszt mind a 4gyel tudja osztani. Mennyi eröforrast igenyel ez az allando be es kijelentkezes? vagy erre van 4 böngeszöje?
Szelektív a memóriád vagy megint a salakost nézed a füves helyett!?!?!?! Sosem beszéltem a Szentlőrinc fúrómesterrel de a Gödöllőivel azzal ibeszéltem! Ott 945-nél adtam is nyerőben több mint 21K db-ot.
PANNERGY