sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Huhh ez meleg volt! Nagy keservesen harmadszori kísérlettel megszabadultam 200 db-tól 1595-ön. Kis karácsonyfa alá való pézecske. :-) De nem alávaló :-)
Miért ne? Mert néhányan elkezdtek spekulálni egy jan-feb esedékes aukcióra, ahol a max keretösszeg 1,5 Mrd és a max ár 1997 Ft és indulhat akár napi srv is. Ha napi srv is indul, akkor kettő keretösszege együtt a fenti.
Bogarászom az 5 éves diagramot. Azt látom , hogy minden év december végén volt egy jelentős felugrás. Elég gagyi a portfolio 5 éves chartja, a forgalom sem látszik,- vagy én vagyok béna. De a dec 23.-i és a dec 30.-i kereskedési nap ennek fényében akár meglepetést is hozhat. Úgy legyen ! :-)
Egyszerűen nincs eladó, sztem ki akarjàk csavarni a kisbefektetőktől a papírokat,ha beindulna a SRV,vagy bármilyen jó hír kijönne,pillanatok alatt 1800-+,ban lenne az àrfolyam.V szerint Januárban megtörik a jég...
PANNERGY - moderalt