barthosimre

Regisztráció: 2020-12-10 20:31:23

Hozzászólások száma: 528

Utolsó hozzászólás: 2023-01-27 18:23


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 1
Népszerűség: 4

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Amixa Holding Nyrt." topikból

A moderálás a "Amixa Holding Nyrt." topik #413 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Klon

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-12-28 05:19-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-02-09 21:00-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-05-09 08:18-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Amixa Holding Károsultak péntek, 18:23
Tudom! Ezért csináltam a topikot. Nem elég hogy mindenki el van keseredve még szidni se lehet Pereputtykayt? Befizettünk erre a jatékra, legalább ennyi jusson nekünk. 😀
Amixa Holding Károsultak péntek, 18:21
🥰🥰🥰
Amixa Holding Károsultak péntek, 11:00
Nem tudni mi van. De ilyen részvényt én még életemben nem láttam, ahol ennyire zéró beíras legyen. Mondok 2 példát: Ott1 ezer éve nincs kereskedés se, oda is többen írnak, meg Nordtelekomba is. Szóval vagy nagyon sok papírt begyűktöttek vagy legtöbben reménytelenül magasról be vannak ragadva, vagy mindkettő. Passz. Ez amúgy az álmoskönyvek szerint jót jelent, de cseszhetjük, ha 1 év múlva sem lesz semmi.
Amixa Holding Károsultak péntek, 10:28
Köszönöm, rendes vagy. 😀 Próbálom megnevettetni kicsit a csüggedt részvényes társakat, meg szidni a naplopókat. Örülök, ha tetszik.
Amixa Holding Károsultak péntek, 09:44
Szép reggelt töltött Galamb sorstársaim!
Amixa grófnő úgy alszik ma is, mint a Sleepy Ooz. 
Pereputtykay úr biztos most kelt fel ásítozva, vakargatja a kis paszulyt egy kv mellett. 
Gondoltam, írok neki pár üdvözlő gondolatot, hogy jól induljon a reggel.
Egyes piaci értesülések szerint 2034-ben rally lesz itt, de kegyetlen. Örömteli varakozást kívanok, azt a kis időt fél lábon is kibírjuk! 
ASTRASUN SOLAR NYRT péntek, 09:08
Nézd, szerintem ide àtlagban eléggé intelligens emberek írkálnak ahhoz, hogy annyi tiszteletet illik megadni a másiknak, hogy ne nézzük egymást madárkának. Van itt sok tapasztalt spekuláns, akik sok rallyt, sok tömést végignéztek már. A piacot mindig, mondom mindig a nagy tőke mozgatja, a kicsik mindig csak utaznak a hajón. 
Attól meg amúgy nem lesz jobb reputációja a cégeteknek hogy ide jártok mantrázni, Tigus már 14000. alkalommal is kiszámolta, mi a vélt EPS mindkét cégben, de a következő egy évben továbbra is hetente 3x meg fogja ezt tenni, szerintem hamarosan fizetett újsagcikkek, villódzó bannerek is lesznek erről az interneten, ahol rákattintasz és olvashatod "a Nap az Isten, Astra egy szarkupac " fundamentalis elemzést...ettől nektek nem lesz jobb semmivel, nekünk meg mindegy, mert szerintem fejlődni fogunk nagy ütemben.
 
ASTRASUN SOLAR NYRT csütörtök, 21:32
Én nem szeretnék ilyen parttalan vitába belefolyni. 
Ha Te a tőzsdei kereskedést MLM-nek gondolod... Hm.  Így már értek mindent. Ezt akkor valószínűleg Lesszie mester is tudta 9k árfolyamnál, hogy napsütéses órák számára nem adnak kenyeret a boltban. 😀😀😀
ASTRASUN SOLAR NYRT csütörtök, 20:09
Egyszer,amikor feltették Neked a kérdést, hogy miért fórumozol (ami szerintem ultragáz) azt válaszotad: mert szeretném megismerni azt, hogyan gondolkodik egy kisbefektető, mert a nagyok észjárását ismered. Ez kezdetben elfogadható és teljesen korrekt érvelés lett volna, ha közben nem alakulnak ki bizonyos viselkedésminták, amiket nem lehet véletlennek betudni. Szerinted mennyire tekinthető tisztességes emberi magatartásnak az, hogy a konkurens cég vezető tisztségviselőjeként párban, összehangoltan és aljas módon előre küldve Tigus haverodat 19 óra 9 perckor beénekel egy rosszindulatú megjegyzést, melyre Te 3 percre rá "véletlenül" reagálsz is, ugyancsak rosszindulatú módon? 
Amixa Holding Károsultak csütörtök, 18:14
Felőlem leszúrhat addig, engem nem érdekel ez a része, én venni már nem akarok inkább valami történést várok már. Cseszi a csőröm ez a sleepy ooz kivétel. Miért pont most? Bármikor kivehették volna és berakni sem kellett volna, mert mindenki tudta, hogy ez egy kamu időhúzó dolog. Rá lehet keresni, ez egy 2020 v. 21 alapítású, tevékenység nélküli full kamu Zrt. Úgyhogy kva gyorsan teregessék ki most már a lapjaikat, látni akarom, ki a befektető. 
Amixa Holding Károsultak csütörtök, 15:40
Nagyon szép napot károsultak!
Kinyomtattam a mai kötéslistát, Sopronig ér!
Pereputtykay úr! Nem kellene dógozni?
ASTRASUN SOLAR NYRT csütörtök, 15:28

"ASTRASUN Solar kifejezett célja, hogy a most megkötött együttműködés és a létrejövő közös vállalkozásnak köszönhetően Európa első számú napelemes fémszerkezetgyártójává lépjünk elő. Ebben kiemelt szerepet játszik az ASTRASUN kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszere és az eddig kiépített piaci pozíciónk, mint a régió egyik feltörekvő energetikai vállalkozása."
Itt azért már ki van fejtve rendesen. Komolyabb ez a hír, mint gondoltam. 
ASTRASUN SOLAR NYRT csütörtök, 13:52
Szép. Én a hétre ezt alá is írnám zárónak. Teljesen jó.
ASTRASUN SOLAR NYRT csütörtök, 10:05
"Ha feltűnik az Astrások között,
A guminők összesúgnak a háta mögött. (réskirály)
Ő a réskirály ( rály, király) a réskirály"
Amixa Holding Károsultak szerda, 18:09
Nem tudni semmit, rakás sz.r. Meg kellene indulnia már régen, brutálisan be van szűkülve a chart hetesen. Egy biztos, ez a kamu idöhúzó cég kikerült, ez jó, többet nem tudunk.
ASTRASUN SOLAR NYRT szerda, 15:32
Igen, a másik, hogy látszik, nem simlis szélhámos Keresztes úr. Céget jött építeni, elvileg nagy célokat megvalósítani, nem rommá tömni a kisbüfiket. Más ilyenkor bevezetési ár felett 2x-en szórná a papírt, mint bolond a lisztet.ld. Naturland 2000 tömések.  Lehet tisztességesen, megfontoltan is közkezet teríteni, nem dilettáns módon vagy pump and dump töméssel. Hírek is elkezdtek jövögetni, 1-2 év és kiderül, merre az arra.
ASTRASUN SOLAR NYRT szerda, 11:15
600 alatt mindent megvesznek úgy látom. Nem kell nagy emelkedés, szépen lassan. Tavaszra is maradjon lendület azért. 😀
Amixa Holding Károsultak szerda, 08:05
Teljesen egyetértek, ugyanez a véleményem, csak azt ne felejtsd el, hogy bármilyen meglepő, de a mi és az ő érdekeik egybeesnek. Pénzt akkor fognak húzni ezen, ha a részvény ára felmegy, ahhoz pedig befektető és funda kell. Ne gondold azt, hogy nekik itt az a buli, hogy a kisbüfik nyakába szórják a papírokat. Miért ne kereshetnének többet? Őket is a mohóság hajtja. Menj fel az Amixa honlapjára, nézd meg azokat a fejeket. Simlis, sunyi pénzéhes fejek, akik .....az anyjukat 20 ft-ért. 
Ennek ellenére értem, amit mondasz,  nem kell túlbuzgónak sem lenni, mert ez a dagonya bármeddig eltarthat, lehet még év végére sem lesz semmi. De 500 M Ft a kapitalizáció. Nevetséges összeg. Ettől egy üres standard cég szórt közkézzel többet ér. 
Remélem érthető, mire akarok kilyukadni: nem kell elajulni ezektől a simlis parazitáktól, mert nem csináltak eddig semmit, csak romboltak. Viszont nekik sem érdekük hosszú távon, hogy ez a vegetáló állapot így álljon. Nem a két szép szemedért...ki nem szarja le a kisrészvényest. A saját zsebükért.
Amixa Holding Károsultak kedd, 18:01
Már nem adogatják nagyon nincs is forgalom. 
Én most lettem bizakodó egyébként. Amikor bekerült a sleepy ooz akkor nagyon ideges lettem, mert amíg a kamu cég benne van addig tudtam hogy nem fog történni semmi meg egyébként is időhúzás...de most kikerült! Szűz tiszta a cég!
Ennek ellenére egyetértek Veled én is utálom őket és a tököm tele van velük, de ez most nagyon pozitív dolog.
ASTRASUN SOLAR NYRT kedd, 17:07
Z 593 Ft
3393 db

friss hírek További hírek