BladeBoris

Regisztráció: 2009-11-16 21:08:04

Hozzászólások száma: 835

Utolsó hozzászólás: 2023-09-04 23:51


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

25 613
2023. 09. 07. 14:07
97 164
2023. 09. 08. 08:36

utolsó 20 hozzászólás

OROSZ-UKRÁN háború 2023. 09. 04. 23:51
Jaaa! Hogy neked ez van meg? Nekem meg ez: ,, Augusztus 24-én a HUR azt közölte, hogy Olenivka közelében az éjjel az ukrán hírszerzésnek alárendelt különleges egység deszantműveletet hajtott végre – a csapat négy motorcsónakot rongált meg, az ellenség veszteségeit pedig harminc főre becsülték. A művelet azt volt hivatott demonstrálni, hogy az ukrán erők képesek az ellenség hátországában műveleteket végrehajtani." 
Mintha nem csak egy settenkedő csapat lett volna.. 
https://hu.euronews.com/2023/08/24/krim-ukran-hadmuvelet-f-16-raketa
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 09. 04. 22:51
A múltkori (nem volt 2 hete, még neked is menne a visszaemlékezés.. Ha nehéz is.. :D) krími partraszálláskor is azt mantrázták az oroszok, hogy megsemmisítették még a vizen a deszantot. Azt' utána meg jöttek az ukrán videók a sikeres támadásról és visszavonulásról. (meg az orosz blogger videó a krími védelem reakciójáról... mikor a fess muszka legény egy gatyában fé'részegen keresgéli az ak47-esét a gazban. 🤣) 
ORBÁN BUKÁSA - 2023 2023. 09. 03. 16:56
Egyszerűen annyira tudatlanok az emberek, hogy nem veszik észre, ez húsba vág, nem fullad ki egy,, utáljuk a Gyurcsányt és ezzel le van tudva a politika, jó oldalon állunk" gondolatmebettel ez az egész! Ezért nem látták vagy nem akarták látni sokan, hogy már ellenzékben is tróger volt a fidesz, sok, az ország javát szolgáló dolgot elkaszáltak miattuk, amit persze ezek arra használtak, hogy utána elmondhassák, sehová se tart az ország. (persze, mert akkor is csak akadályozták) Az emberek nagy része ezt nem akarta látni. Pedig onnan már látható volt, hogy a hatalom megszerzésén túl nincs a narancshuszároknak más célja, főleg nem az ország jobb útra terelése.  
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 24. 22:17
A google feldobta hírként, nem láttam, hogy origo.. Megnyitottam. A cikk közepén egy kép egy MIG21-ről. Aláírás: F-16-os vadászgép.Ennyire semmirekellő nem lehet már egy újságíró (vagy mi)! Ha valamiről fingja nincs, legalább keressen rá a neten! Nameg persze az origo.. Pont ennyire hiteles minden megmozdulásuk. 
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230822-ujabb-nato-orszag-holland-vadaszrepulo.html?utm_source=vilaggazdasag.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_k_07
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 08. 20. 23:04
Hát, amekkora dilettáns módon rendezi a nyugat a támogatásokat, én meglepődnék!
Már rég repülniük kéne, nem most osztogatni, hogy ki hol legyen kiképezve. 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 20. 20:04
Má' hogyne lenne! Tudod a favorit csodahadsereged, a világ második legerősebb hadserege, Putyin szuperkatonái az elején elfelejtették kivívni a légifölényt, később meg már esélyük se volt rá! Pillanatnyilag úgy áll a helyzet, hogy az oroszok több légi harceszközt vesztenek / vesztettek, mint az ukránok. Persze nem csak számszerűleg nézve, hanem százalékosan is! Ha valamellyik oldal lesajnálandó, akkor az orosz az! ( ne pisáljatok itt széllel szemben, írtam már! :D) Ha az ukránok megkapják a modernebb repülőket, meg még darabra is többet, a muszka barátaid kezdhetik felkötözni a nacit! ;) 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 19. 20:37
Annyi, hogy rajtad meg putykón kívül a világ normálisabb felét nem nagyon érdekli, hogy cáratyuska mit tűr el vagy mit nem. :D
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 12. 13:32
Itt a baj, mikor ezt az alkohokista toprongy embert nagymesternek képzeled, tartod! :D
Egy csicska báb volt míg porondon lehetett, most meg szétmindenezve nyilatkozgat, mikor valamelyest magánál van.
 ( Ez itthon a dajcstomi csak kicsiben. (kis pénz.. kis foci.. vagyis kis pénz.. dajcstomi :D :D) 
Bár a sajátjainak is gáz az ember, de te csak istenítsd! (nagymester... Faxom... 🤣 🤣) 
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 08. 09. 21:41
 https://index.hu/kulfold/2023/08/09/haboru-orosz-ukran-konfliktus-kijev-moszkva-vlagyimir-putyin-volodimir-zelenszkij/belorusz-csapatokat-kepeznek-ki-az-ukrajnaban-hasznalt-orosz-taktikaval/
 Amikor ez felmerül, mint opció, akkor a fehéroroszoknál se áll meg senki egy pillanatra, hogy: várjunk csak... Ezek arra akarnak kiképezni, amit ukrajnában művelnek!? 🤣 A világ bármelyik tré haderejének butítás lenne az, nem képzés! 🤣 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 07. 22:24
Elárulom, ha nem érted: azért nem nyernek egyyszerűen az ukránok a retardáltak ellen, mert sok van belőlük.(btw, itt a fórumon is ezért vagyunk mi rossz helyzetben... Jó a buli, jók a prgramok, csak... 🤣 🤣) De, fogynak... többekközt azért, mert hülyék. (a múlt heti alakizó/sórakozó  200 egyszerre egy csapásra az megvan? A hétvégi az egyenruha cserével? Vagy 50 ember.. Év elején a szintén parancsnokra váró, sorakozó 100 az megvan? Ez mind a határtalan bölcsességre vall! :D 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 07. 18:46
Jah, pont ilyen hülyék! :D Nem csak ez a mészárlás mutatja, hanem sok másik húzásuk is!
Az megvan, mikor az ukránok röhögve mondják a videóban, hogy az a szerencsénk, hogy egy full retardált hordával van dolgunk? :D :D Persze,aki egyszinten van velük,annak ez nem tűnik fel.... :D :D 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 07. 12:51
Minket a jó kúrmányunk egyedül is nyomorba visz,nem kell hozzá ezeknek segítség! 
Főleg, ha vitya így folytatja, nem plussz belépők lesznek az Ukránok, hanem minket cserélnek rájuk! 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 01. 06:41
Ezért lövik, pusztítják a gabonát. Tudják, (a törökök meg is mondták) hogy nem mindenki hajóját támadhatják a tengeren.
Ez pont az a sarokba szorított szánalmas vergődés, mint télen az energetikai hálózat/ ellátás elleni támadások.
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 08. 01. 06:34
Gondolom ezt azért írtad, mert az oroszoknak számít a sajátjaik sorsa, mikor gondosan, aprólékos körültekintéssel válogatják ki a harctérre szánt eszközöket a 70 éve lezsírozott,, M zárolt", aztán ez idő alatt szétlopott készleteikből!?
Legalább ebben a témában ne hugyozz széllel szemben, mert számtalanszor bebizonyosodott, hogy melyik oldalnak mennyit ér a sajátjaik élete, valamint, hogy ki, milyen eszközökkel látja el a katonáit. ( itt most megint ,, rádvitte a szembeszél"... :D) 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 07. 28. 07:23
Írtam már, normális ember pénzért se kampányolna egy ilyen rohadék nemzet/állam/ember/ háború mellett. Ezek az idóták meg még ingyen is megteszik. Egy átlag ember számára is messziről üvöltő hazugságokra épített propagamdát körmük szakadtáig védő pár nyomorék (elnézést a tényleges fogyatékossággal élőktől!) , akiknek itt naponta attól áll a cerka, ha bizonygatják a teljesen abszurd felfogásukat, miközben a normálisabbja meg kiakadva próbálja elmagyarázni nekik, hogy hülyék. Ezek meg közben kéjessen hegyezik a jancsit az íróasztal alatt a fórumot olvasva. 🤣 
Ha valaki ekkora balf@sz az életében, annak mit akartok megmagyarázni!? Ezzel vitázni? Minek? Abszolút szint alatti az ember, felesleges rá időt pazarolni. :) 
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 07. 25. 08:24
Hát, ha modenebb verziót is kapnak, akkor kb a MIG31-ig azért ellenfelek lesznek! Szu 25-27 meg Mig 29 sztem alapból vagy nem ellenfél vagy kb egy szint.
De itt szerintem nem is a gép-gép ellenni kűzdelmen van a hangsúly, inkább a földi egységek támogatásán. Folyamatosan ennek a hiányáról panaszkodnak.Ezt kéne erősíteni. 
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 07. 24. 21:30
Tavaly is volt diplomáciai balhé, ha jól emlékszem.
A pofátlanság csumborasszója ez a fosványosi,, birkaetetés". Minden évben magasabban van a léc a ki tud nagyobb f.ságot a mikrofonba mondani vetlékedőn! 
A birkák meg isszák az ilyen magasröptű eszmefuttatásokat minthogy félig meddig koreaiak vagyunk, stb.. .. Azonnal el kellett volna küldeni drogtesztre az embet, full tele lehetett. 🤣 
Ültek odafelé az autóban, felporszívóztak pár utcát és ment a brainstorming:,, Haloood, hallóóód! Jó a cucc aaa! Hallóóód! Bemomdom, h a koreiak a hiányzó magyarság az Etelközből! Ne bassz, nem mereeed! :D... Fogd meg a söröm! :D "
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2023. 07. 24. 21:18
Biztosan nem.ilyen egyszerű, hogy elsőre betolunk mindent azt all-in-t kiáltunk. Reménykedjünk benne, hogy tényleg van egy terv, ami halad és nem dilettáns módon, ad-hoc hoznak döntéseket. Mindemellett tényleg felfoghatatlan ép ésszel ez a fegyver vagy segítség adagolás.
Érthetetlen az egész. Írtam már, mikor a. Leopard kiképzések kezdődtek.. Miért nem lehetett jóval korábban!? Esetleg felesleges lett volna, véget ér a háború és feleslegesen képeztek ki embereket a kezelésre!? Na bum. Akkor felesleges. De ha nem ér véget!? Márpedig nem ért és ez már az elején látszott, hogy nem fog. Szóval, azonnal kellett volna kezdeni a kiképzéseket harckocsira, repülőre, drónra, mindenre.. Csak annyi lett a,, haszna" a baszakodásnak, hogy az oroszok erőt gyűjtöttek addig. Ez a helyzet az F16-al is. Miért idén kellett elkezdeni a kikpézést?? Meg majd szeptemberben? Ráérnek b.ák meg!? Ha megvan a kezelő személyzet, csak a gépeket, logisztikát kell hozni. Ha nincs meg, akkor + fél-egy év és utána lesz személyzet. Kinek jó ez,? Már tényleg kezd érdekes lenni! 
Egy elfogadható indok van, az, ha most úgy igazán le akarják térdeltetni az oroszokat gazdasáfilag, hadászatilag, nemzetileg, mindenhogy, ahogy lehet, hogy az elkövetkező ezer évben se térjenek magukhoz... és erre fut a mesterterv. Akkor, pár év múlva a natgeón egy dokumentumfilmben majd elmagyarázhatják ezt. Mert ennyi halál csak ezért éri meg, semmi másért. 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 07. 23. 18:10
Ha megnézed, ez megy, mióta elkezdődött a háború. Nincs elég lőszer nyugaton. Aztán, mégis van mivel lőni!
Gondolod annyira ostoba bármelyik fél egy háborúban, hogy hangoztatja, lassan kifogy a munícióból!? 
Olvasson utána!? Itt a sorok közt kell látni, nem benyalni a sok médiaf.szságot! :) 
Nem halad rendesen az ukrán nyomulás, látják az okokat, az akadályokat, meg az is világos, hogy mi ellene a legjobb fegyver/ módszer. Nem gondolod, hogy bevállalja bárki nyugaton, hogy azért ad a többség által betiltott kazettás bombát, mert ez hatékonyabb vagy több oroszt tud harcképtelenné tenni!? Jobban néz ki, hogy nincs más. Ennyi van emögött, semmi több. 
BTW: jól teszik, eredmények kellenek lassan, nem válogathatnak az eszközökben! 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 07. 23. 17:02
Te magad linkeled ide az aknára futott meg még rakétát is bekapott Leopardot, amin tisztán látszik, hogy mindenki kiszállt belőle, még az is lehet, hogy két új lánctalp és újra harcképes.
Következő beírásod, meg a nagy szétkapós orosz drónok. 
Legalább azt lásd má', amit te linkelsz/ írsz ide! Minket megpróbálhatsz, de magad legalább ne b.szd át! (egyszer talán megvilágosodsz és haragudni fogsz magadra! 🤣 🤣) 

friss hírek További hírek