BladeBoris

Regisztráció: 2009-11-16 21:08:04

Hozzászólások száma: 481

Utolsó hozzászólás: 2019-10-08 21:03


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTTone 2019. 10. 08. 21:03
Másodszor kérdezed..Lehet én vagyok tudatlan,de ez a Gloster ezmiez? 
OTTone 2019. 10. 07. 22:16
Vajon hogy kedvelik az alapkezelők? Lájk a fészbúkon, vagy mi!? Mert,hogy venni nem veszik,az tuti100! :)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig) 2019. 10. 04. 23:33
Egy hónapja mindenki azon pörgött,hogy eladta a pakkja nagyját. ("Aszt nem is szó't előre" :)) ) Most még az a gyanús,hogy veszi. Nektek se nem jó ám semmise! :))))
OTTone 2019. 09. 15. 10:30
Én is ezt vallom,hogy ebben az országban a 90% befektetett energia nélkül akar királyként élni. Egyszerűen nincs hozzá elég intelligencia,hogy a többség belássa, ,,alanyi jogon " nem jár, vagy csak keveseknek a jólét.  A legtöbbünknek tenni kell érte. A jólétnek is vannak szintjei, a legtöbb azonnal a legfelsőn akar lenni. (Spec én sosem értettem miért kéne 10 éves használt bmw-t vennem, ha kb hasonló korú szuzukra is hitelt kéne felvegyek. De ez másoknak nem ennyire evidens. ) Mondjuk,ha már szintek: azért a hiteleknél azt is látni kell,hogy itt kegyetlenül lehúzták a hiteligénylőket. Nem lett volna ekkora gond,ha a 10 milliós hitelre nem 60at vár vissza a bank mindenféle devizablablára hivatkozva (volt egy autóhitelem, 2008 környékén, egyik hónapról a másikra 20%ot ugrott a törlesztő részlet. Beballagtam, rákérdeztem mégis mivel indolkják!? A svájci jegybanki alapkamat emelkedett.. Kérdeztem az ügyintézőt, tudja-e, hogy mennyivel emelkedett? Nem tudta. Én igen. 0,2 tized %-al.) Szóval, nem annyira makulátlanok azok a hitelezők, kurvára nem!! (még mielőtt mindent rávernénk a hitel felvevőkre..)
OTTone 2019. 09. 11. 19:58
Sosem értettem a  magyar tőzsdén mit számít bumix vagy bux vagy egyik se!? Mikor nem számít a funda, nem számít a grafikon, nem számítanak az indikátorok... Csak  a lehúzás, meg a benfentesség, meg jobb esetben a speka számít.  Bumix.. heh.. :))))
OTTone 2019. 09. 10. 14:05
3D-s szemüveg, pattogatott kukorica, kóla... :))))))
OTTone 2019. 09. 10. 09:58
Jójó, csak gondoltam, mindenkinek jobb,ha ezt átbeszéljük. Esetleg fel tudunk  készülni lelkileg az extrémebb kilengésekre, mert tudnánk az okát! :D :D :D 
OTTone 2019. 09. 10. 09:41
Nyugtassatok meg,ti nem az a két fogyatékos vagytok,akikről a múltkor itt valamelyik topkiban (talán SET volt) valaki elmesélte hogyan borították be az árfolyamot nyitás előtt egymás alá licitálva!? :))))) Úgy,hogy előtte egyik beszélte rá a másikat a vételekre,csak a kiszállót felejtették el egyeztetni, plussz a nyitó szakasz kereskedési metódusával sem voltak tisztában.:))) A partvonalról mindenki csak nézett kikerekedett szemekkel, ők meg elégették a családi vagyont félig. :)))))
Olvasni jó volt, nevettem is, meg szórakoztató volt,meg minden, de leginkább annak örültem,hogy nem az OTT-al történt.
Szóval, ugye nem kell nagyon aggódnunk, hogy már hetek óta fordítva ültök itt a lovon!? :))))
OTTone 2019. 09. 01. 21:17
Elvileg,ha egy átlag vonatot veszünk alapul, akkor felesben kéne lennie a háttal ülők és a menetirány szerint ülők arányának. Mondanám, hogy a mi vonatunk az az indiai stílusú,ahol fürtökben lógnak az utasok, meg a tető is tele van! :))) De az ilyenekkel szoktak történni a legnagyobb vonat szerencsétlenségek is, úgyhogy én megelégszek egy ilyen pesti agglomerációs , napi ingázókat szállító tömött vonattal is, ahol az álló helyeket elfoglalók azért többnyire előre néznek! :D :D
OTTone 2019. 09. 01. 20:02
,,Az, hogy az utat mennyire kedveljük, bizony egyéni beállítottság kérdése." Van,akinek csak menetiránynak háttal jut hely. Így többnyire nem szeretnek utazni az emberek. Persze, mikor felszáll,ez a peronról nem látszik,csak mikor már keresi a helyét. Aztán addig keresi,míg csak háttal ülős hely marad. :))) Viszi őket a vonat,de ők csak az ellenkező irányt látják. Kicsit megzavarodnak, hisztizgetnek, célállomás előtt inkább leszállnak. :)))
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 08. 12. 13:04
Ezt miből sikerült kiolvasnod????
Talán abból,hogy burkoltan leírtam, hogyan mehet el egyáltalán valaki ennek a tróger bagázsnak dolgozni!? Miért nem tudja,hogy hova megy dolgozni,amikor jelentkezik? Ha közben megy félre valami,miért nem áll fel? Ha meg felállt,akkor nem kéne telesírni a bulvárt,mert magát minősíti!? Ezt írtam. Hol látsz te ebben támogatott hírhamisítást?
Inkább támogatnám a szövegértelmező tanfolyamokat egyeseknek. Vagy azt,hogy, aki nem tud értelmezni egy kommentet, azt ne engedjük fórum közelbe, net közelbe. :))))
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 08. 12. 07:49
Elmegyek elbeszélgetésre a leendő munkaadómhoz, felkínálnak egy hírolvasó/bemondó állást. Meg se kérdezem,hogy ugyan, milyen fajta híreket kell beolvasnom!? Ha igen, és mondják,hogy ez a  közédia... Mivel elvileg nem a most mászok ki a traktorbelsőből, tehát az elmúlt 8-10 év tapasztalatából tudhatom,hogy mi vár rám. Vagy? Nem készültünk fel az interjúra a munkáltatóból? Vagy nem is volt interjú? ;) 
Vagy, azt mondták,hogy esti, komoly híradóban fogok szerepelni aztán közben a Maksa- híradóban találom magam.. :)) Akkor? Bármelyik eset is állt fenn, nem az az első,hogy telesírom a bulvárt, (azonnal bebizonyítva magamról, hogy naív, vagy tudatlan (vagy mindkettő) voltam/vagyok) , hanem az, hogy felállok és könnyes búcsú.
Egyszóval: Miafasztvárt? :))))
Futuraqua mert a víz a jövő! 2019. 08. 02. 20:48
Pont ez ugrott be.. KBR ugyan ezt nyomta az OTT-al, semmivel sem különb. Persze saját választásuk és pénzük,valamint ezek már megtörtént dolgok. Kár rajtuk sokáig rugózni. Azonban a tanulságokat le kell vonni! Amúgy ügyes volt ery is, 50Ft-ról felénekelte 135- ig lényegében. :)) Ja! És ki is tárazott ugy, hogy nagy megingást nem okozott! Meg kéne,hogy köszönjétek neki! :))))
Futuraqua mert a víz a jövő! 2019. 07. 31. 08:38
Webfejlesztesz? Ha KBR-t nem érdekli,engem lehet,hogy igen! :)
OTTone 2019. 07. 17. 09:55
Mit vártál, meleghógolyót? :D :D 
Ez erről szól, egyesek másznak fel mások hátán. :)
Arra kell törekedni,hogy Te mássz... :) 
OTTone 2019. 07. 15. 13:48
5-6 éve 50 forintért vettem az első fuso-kat. Aztán 9-ért meg 22-27-ért.OTT-ot.  27 az átlagom is több 10K db-al. Hidd el,nincsenek illúzióim! :D :D :D 
Viszont az én cégem is honvédségi beszállításokban érdekelt. Ezért próbáltam rávilágítani dolgokra. 
OTTone 2019. 07. 15. 13:44
Nah,akkor nézzük a másik vége felől:
Meg kell nézni,hogy a gyakorlatban hogyan is működik az ilyen! A lényeg a nagy pénzeknél,hogy senki nem akar kimaradni belőle, aki azon a területen tevékenykedik. Igaz,hogy köze nincs hozzá (vagy csak vajmi kevés) ,de megnyer beszerzéseket. Teljesíteni úgy tudja,ha bevon másokat is. Vagy, megvesz céget,amelyik tudja teljesíteni a megbízást. Ezen a szinten semmi sem elképzelhetetlen! :))
OTTone 2019. 07. 15. 13:37
Megrendelés, részfizetés? Simán!
Hidd el, már megy a pénzszórás  Paks II okán. Ez is beleférhet. Nem jól gondolkodsz,ha úgy gondolod,ezeknél a projekteknél mindig a megszokott úton megy végbe egy megrendelés lebonyolítása! Tehát, rendelés, leszállítás,fizetés. Itt már ez a sorrend nem mindig áll fenn!
OTTone 2019. 07. 15. 13:32
Sok nincs, de a honvédség, katasztrófa védelem, Paks, ilyen lehet. Nagyjából egyedi dolgokat csinálnak (magyar gyártóként mindenképpen) és ha nem akad fenn valami vízfejűn (ezeken a szinteken hál' isten már nem vmi területvezető ezredeske dönt) a honvédségnél pl. egy használható, jó termék,akkor van rá esély,hogy bevásárolnak. 
OTTone 2019. 07. 15. 13:15
Paks II- nél előszerződések lehetnek. Nincs kizárva ez sem. Itt van mellettünk, még csak szántóföld se! :)) Tényleg egy kapavágás nem történt, de azt tudom,hogy a takarítónőtől az egészen magas szintekig vannak már PAKS II-es alkalmazottak.
Az egyik barátom is ezen utóbbi körbe tartozik, de az ő beosztása olyan,hogy kb. 1-1,5 év,mire kinevelnek helyette valakit a mostani helyére. Na most, ennek ellenére ő már lassan a PAKS-II-nél dolgozik. Fizikálisan mehetne is másfél év múlva,(mikor a mostani helyére lesz helyette valaki) de addigra az erőműnek az a területe,ahol ő dolgozhatna, biztosan nem lesz kész.
Ettől az OTT kaphatna valami zsíros megbízást! :))) Nem másért,csak, amiért a többi olyan cég is kap,aki semmit nem kell letegyen az asztalra még évekig Pakson.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek