A 24.hu- n is volt cikk már a fügéről. Természetesen a lélegeztetős biznyákot kiemelve. Tehát,ha ez politikailag érdekelné az ellenzéket, akkor találkozhatott már vele a Hadházy meg akár a Dobrev is!
Az a helyzet én ezt máshogy látom. Volt egy cég ami finanszírozta a forrásbevonásból, hogy kapcsolatot építsen. Ma ez már úgy megy, hogy keresek egy fejőstehenet ezek után és x százalékért odaviszem a kapcsolatot. Teljesen más a tárgyalási helyzet, mint egy cég alaklmazottjaként x ft- ért havonta. Részvényopció ide vagy oda, sajnos mindenki egyedül akar meggazdagodni és gyorsan.
Hat hogyne! Nevetek en magamon is, ha kell. Marpedig most kell, mert belekeveredtem az irasba, mint ahogy ebbe a szarkupacba is. Hat ez van. A humor jo volt. :)
Na,jó,de,ha bekebelez valami/valaki,akkor azt jórészt okkal teszi. Nagyobb dolgok reményében többnyire. (Most tekinsünk el a konkurens megsemmisítéstől) Az alanynak meg lehet,hogy megvan a lehetősége elmenni,otthagyni mindent,de hiába a kva jó kapcsolatok, nulláról kéne kezdeni mindent kb.. akkor már maradok és kiaknázom a lehetőségeket,amíg lehet.
Annyit mondott, hogy tartani kellene, mert van valami fúzió a háttérben. Kicsit sajnos elmosolyogtam magam. Most csak tartani lehet amúgy is. Másrésztről tartok is tőle, mert ha megveszik a céget az semmit sem jelent, ha azok akik jelenleg alkotják és nem sokan vannak mi van, ha nem így gondolják. Elmennek és viszlát kapcsolatok. Marad egy cég sok kecsegtető minősítéssel, de kapcsolat nélkül. Én más forgatókönyvet reméltem mikor belevettem.
Voltak kiállítva ufók? :))))) Vagy mit állítanak ki egy ufókiállításon? Netán ők rendezik... hm.. :)))) Engem is érdekel a téma,mióta először megláttam Donald Trump-ot. A hivatala vége felé én már teljesseggel belenyugodtam,hogy ,,nem vagyunk egyedül" ;) :)) Kibaszottul földönkìvüli,az tuti!! :)))))
Brókertől hallottam. Csak sajnos a mi kis országunkban ma már máshogy működnek a dolgok. Megvan aki jól járhat és nem a kis emberek tarzoznak ebbe bele. Nem tudni milyen lesz a kimenetel. Lehet nevetséges áron fog menni. Az is lehet ráhigítanak az rv számra.
Igen,ha meg ,,erőszakos" , akkor lehet,h érthető a vezetőség keverése. Bár, a fúzió esetében is minimum 2 út lehet (szoktam mondami,h az éremnek minimum 2 oldala van,de lehet,hogy 3! :)) ) Tehát a cég is akar fuzionálni vagy csak a másik akar... erőszakolni. :)) Mindkét esetben érthető lenne a keverés,bár a felvezetett módja erős'd kérdéses.
OTTone