Ellenzéki sajtó (tv is) és pártok értesítés alatt vannak. Parlamentben téma lesz. Nyugi.
Törölt felhasználó2021. 05. 22. 20:27
Egy RTL klubot hívni , vagy egy euronews-t egész komoly balhét lehetne csapni, és kellene már. Leszedik a pénzt a magyar tőzsdén a kisbefektetőkről címmel. Ez intő lehetne a többi csalónak is :D
Maga a teória (amivel Te is egyetértesz) sci-fi kategória , mint a cigány dolgozni megy dolog, de azért fenntartásokkal kezelünk mindent,mert ugye Ford Fairlane óta az alap az megvan: engem már nem tud meglepni semmi... mióta rajtakaptam apámat a születésnapomra kapott pónimmal. :))))
Törölt felhasználó2021. 05. 22. 20:24
Van 250.000 db részvény és eddig még csak 3 an vagyunk az összefogásban. Aki komolyan gondolja a közös képviseletet, az írjon az “ott1coop@gmail.com”-ra
Törölt felhasználó2021. 05. 22. 20:22
Javaslom a gyülekezést, persze nem erőszakosat, csak érezzék a törődést. Ügyfélszolgálatot meglátogatnánk, vagy először kérnénk időpontot a vezetőktől, valószínű nem akarnának velünk találkozni :D Egy kis balhé - sajtó , egy ellenzéki képviselő --- balhé :D Egy jó kis cikk mindenfelé mit csinálnak a kisbefektetők pénzével a magyar tőzsdén :D Én így csinálnám.
Részvényesként milyen iratbetekintési jog van az OTT esetében, lehet a cégünknél is meg lehet nézni a tényeket mint részvényes ? :D Most már vége a járványzártságnak.40-50 részvényes indulásnak elmehetne az ügyfélfogadási irodára balhézni egy kicsit :D
Rendben, ezt meg elfogadom, de hinni mar nem tudok nekik. En az elmult egy evet nezem. Egy KPMG sem lenne kepes elvallalni - akar meg ebben a megterhelt bevallasi idoszakban? Kotve hiszem. Egy honapjuk volt ra, h talaljanak. En Blade el ertek egyyet. Kv val egyetertesben ez egy megrendezett szinjatek.
Erre most majdnem nagyon csúnyát írtam neked, de szívesen eladom a 212-es átlagú részvényeimet neked ha átveszed. Itt még sokáig nem lesz kereskedés, tehát senki nem gondolkodhat semmilyen vételben. Azok akik pedig hurrá optimista módban vannak, mint Te, azok szokták elsőként a többiekre ráborítani a részvényüket, miközben teljesen megnyugtató beírásokat tesznek. No mára ennyi.
FELHÍVÁS! Készült egy e-mail. ( ott1coop@gmail.com ) , a közös 5% ügyében. Aki benne van küldjön rá egy e-mailt birtokolt darabszámmal. Itt összeszámoljuk mennyi jön össze.
Én nem vagyok ilyen optimista, de már egyszer korábban írtam, én 2-3 hónapot mondanék arra, hogy egy könyvvizsgáló elvállalja és nekiugrik a dolognak. Ha addig nincs kv akkor nagy itt a gáz. Illetve ha az ügyészségi, (legyen ügyészségi) feljelentést befogadták és a vizsgálat megindult akkor egyszerűen lehetséges, hogy nem lesz olyan kv, aki az ügy lezárásáig elvállalná a dolgot és ezt részükről meg is érteném.
Elnézést,ha volt már, (lemaradtam) de valaki összeszedné pár szóban,h mi kell ehhez az 5%-os betekeintési dologhoz az összesen 5% részvényt birtokló részvényeseken kívül!? Tehát mi ennek a folyamata? Én is támogatnám, beszállnék. (Bár jelenleg nem tudom h ponzosan mennyi a db számom.. valahol 20 és 25 ezer közt.)
OTTone