Viszonylag egyszerű a matek. 38M db részvény, 100Ft-on 3,8 milliárd, 50 Ft-on 1,9 milliárd. Kb 30-35%-al át lehet venni, azaz 650-800 millió. Elég 3-4 kisebb cégnek is összeállnia és átveszik az uralmat.
Delta szintre süllyed a sztori, remélem attól rosszabb nem lesz. Kellene egy rendkívüli kgy, Májert elzavarni a picsába és Kósát beültetni a székbe. Bár sztem ő is érintett lehet. Nekem már a lengyel szál is gyanús volt. ott1 mögül szépen kimozdult Kósa az SRV-vel, ami gyakorlatilag a gerince az nyrt-nek is. Tehát Kósát kell figyelni, hogy ő mit mond. Ha kifarol az SRV-vel, akkor 20Ft-os sem fog érni. Nutex féle üres iroda.
Persze, hogy nem társtettes. Akkor mire alapozta az év elején a kijelentését? Bucira meg puszira? Valamilyen számadatokból kellett dolgoznia, mikor kihozta a 275 (már ebben nem vagyok biztos) értéket és megugrasztotta az árfolyamot. Kelle legyen pénz és nem kevés ennek a hátterében. Nagy pénz, irgalmatlanul nagy pénz!
Most lehet majd kapkodni a tulajoknak és elindulhat a kommunikáció. Persze a nyomozás nullára (0) is kihozhatja az eredményt :)
Most jött el a mi időnk. Az árfolyam leesik, a vezetést börtönbe lehet küldeni, és át lehet venni a cég feletti irányítást. Meg lehet tölteni valós gazdasági tevékenységgel. Csak össze kell fogni.
Fel van függesztve, mi értelme már lebeszélni. Rövidesen mindenkiderül. Elválasztást szándékosan nem tettem, mert ki tudja hol kellene elválasztani a szót?
"A kibocsátó tegnapi rendkívüli közzététele során ugyan tájékoztatta a nyilvánosságot a könyvvizsgáló döntéséről, viszont annak indokát nem tette közzé. A vonatkozó jogszabályok értelmében ugyanakkor ezt meg kellett volna tennie, az MNB ezért határozatában ennek pótlására kötelezte a kibocsátót."
Ezt tudnia kellett volna a kibocsátónak! Mehet a feljelentés!
ÚrIsten! Nem látod hogy itt mi van? Azért az MNB nem lehet társtettes! Remélem lecsapnak a rohadékokra. Majer megy a börtönbe...Megszülethetett a kormányzati döntés.
Ilyen szituban már b@aszhatják a kisbekfektetők, futhatnak a pénzük utána. Az MNB-nek korábban és időben kellene fellépnie, nem megvárni, amíg egy "tőzsdei cég" életében idáig fajulnak a dolgok. De mint látjuk és tapasztaljuk, az MNB már nem erre van kitalálva az új narancsrendszerben. Queastor 3.0
"Az MNB a már beszerzett információk elemzését követően – a
büntetőeljárásról szóló törvény rendelkezéseinek eleget téve – az
OTT-One tevékenységével összefüggésben feljelentést is tett a Fővárosi
Főügyészségen."
OTTone