tzsdker

Regisztráció: 2019-09-30 14:41:06

Hozzászólások száma: 119

Utolsó hozzászólás: 2021-04-19 11:51


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

OTTone 2021. 04. 19. 11:51
Igen. Az is benne van, hogy vizsgálja a közzétételi gyakorlatát a cégnek. Simán lehet hogy bennfentes kereskedés történt, ezért tett feljelentést a rendelkezésre álló adatok alapján.
OTTone 2021. 04. 19. 10:20
Itt nagyon komoly dolgok lehetnek a háttérben. Ne felejtsük el a felügyelő biztottság felelősségét sem. Komoly emberekkel a tagok között. Simán lehetséges, hogy egy ellenséges felvásárlás egyik mérföldköve következett el. A recept egyértelmű: leküldeni az árfolyamot a béka .... alá, majd szépen kicsavarni a beijedt kis és más büfik kezéből. Aztán nagy tulaj bejelentés, és elszáll az árfolyam. Persze ez csak egy lehetséges irány. A másik meg az, hogy szimplán bűnözők a cég vezetői....(Amit én azért nem hiszek.)
OTTone 2021. 04. 16. 18:40
Ha cselekedni kell majd összeállunk. Lehet nem kell sokat várni rá. Majd írj vagy írok én is. Egyenlőre várjuk meg az okot és az eseményeket. Utána indulunk!
OTTone 2021. 04. 16. 14:35
Nem volt más választásuk. Ha a felmondás indokában bűncselekményre hivatkozik a könyvvizsgáló, akkor nem tudott mást tenni Majer csak ezt. Ha nem támadja meg akkor félig a rácsok mögött van azonnal. Így most küzdeni fog. De az MNB mivel az indoklásból valószínűleg bcs gyanúja merült fel, már megtette a feljelentést. Nem ismerem a részleteket, csak így tűnik logikusnak, mi is történhetett. Minden esetre nem sok jóval kecsegtet, hogy az MNB a keredkedés folytatásául nem újabb részletes tájékoztatást írt elő, hanem beszámoló elkészítését! Mindezt a lejárati határidő előtt! Olyan, mintha az MNB már tudná, hgy itt határidőre nem lesz beszámoló. Szóljatok ha másképpen látjátok.
OTTone 2021. 04. 16. 12:22
Nagyjából igen. A könyvizsgáló indokolta felmondását, csak a cég erről hallgatot. És valszeg a könyvizsgáló írt azMNB-nek, amiben közölte indokait is. Az MNB-nak pedig feljelentési kötelezettsége van, ha büncselekmény elkövetéséről szerez tudomást. Az MNB ezért feljelentést tett, és felszólította a céget, hogy közölje a könyvizsgáló felmondásának okát a befektetőkkel is. Magyarul most először kiakadt arra, hogy itt mindenről csak kussolás megy!
OTTone 2021. 04. 16. 12:18
Még csak annyit, hogy amennyiben kár fogja érni a kis büfiket, akkor az az MNB-nek, az MKB-nak is felróható. MNB valszeg nem gyakorolta törvényi kötelezettségeit megfelelően, azaz mulasztott, az MKB pedig megalapozatlan elemzéet tett közzé. Ezen csak az változtat, ha őket is megvezette a cég vezetése. Ha ezek ekkora majmok voltak, akkor tuti leültetik őket. Legalább is remélem. Mert az MNB nem engedheti, hogy ekkora csorba essen a tekintélyén. Ha az OTT-one át tudta verni az MNB-t, akkor az óriási kárt okozhat, mert a gazdasági élet (tőzsde) biztonságát övező bizalmat szüntetheti meg egy szempillantás alatt. Szóval remélem a mocskoknak kell remegniük, nem a kisbüfiknek!
OTTone 2021. 04. 16. 11:14
Lehet még nyitva Majerék előtt a kapu. Önként lemond és eltolja a biciklit, vagy megy a rács mögé.
OTTone 2021. 04. 16. 11:08
Remélem tényleg rendet tesz az MNB. A mocskokat elzavarja és megbünteti.  Ide pedig jöhet a komoly befektető! A cég papírjai olcsók lesznek 50 ft környékén, úgyhogy azt nem fogják kihagyni.
OTTone 2021. 04. 16. 09:26
Viszonylag egyszerű a matek. 38M db részvény, 100Ft-on 3,8 milliárd, 50 Ft-on 1,9 milliárd. Kb 30-35%-al át lehet venni, azaz 650-800 millió. Elég 3-4 kisebb cégnek is összeállnia és átveszik az uralmat.
OTTone 2021. 04. 16. 09:20
Lehet meg is fogjuk csinálni, csak még drága.
OTTone 2021. 04. 16. 09:19
Hidd el, itt már radírozás lesz! Majd 100 alatt, esetleg 50 alatt jön az új nagy tulaj. De a kicsiknek is lehet pálya. Csak nem ezen a 150-es szinten.
OTTone 2021. 04. 16. 09:16
Most jött el a mi időnk. Az árfolyam leesik, a vezetést börtönbe lehet küldeni, és át lehet venni a cég feletti irányítást. Meg lehet tölteni valós gazdasági tevékenységgel. Csak össze kell fogni.
OTTone 2021. 04. 16. 09:13
ÚrIsten! Nem látod hogy itt mi van? Azért az MNB nem lehet társtettes! Remélem lecsapnak a rohadékokra. Majer megy a börtönbe...Megszülethetett a kormányzati döntés. 
OTTone 2021. 04. 16. 09:07
NA, csak elfogy a levegő a szemét banda körül.. Lehet érik a büntető....Működik a jogállam! Lassan tényleg el kell jöjjön a kis büfik összefogása. El kell zavarni a vezetést, menjen a levesbe, büntetőt is tenni kell. Ha most összefogunk simán át lehetne venni a céget! Nyilván a könyvvizsgáló nem hajlandó aláírni vmit. A cégvezetés felett elfogy a levegő. Azt feltételezem hogy vmilyen gazdasági bcs történhetett. Ilyenkor kell fellépni a tulajdonosoknak.
OTTone 2021. 04. 15. 22:11
Ez így van. Mindig megy a reménykeltés, pont azért hogy ne Te add el. Eladják ők. Te meg észre se veszed, és lassan 10%-al már lejjebb van az árfolyam. Te csak reménykedsz, meg beveszed ezeket a kamu NATO és gyár telepítéses híreket, és azt várod hogy na majd most robban. Közben a rohadék bennfentesek meg jót röhögnek, mert már 20%-al feljebb rátolták a piacra  a papírokat. Te meg csak nézel mint a moziba, hogy a jó hírek ellenére miért esik már megint ez a szar. Lemegy 30-40%-ot, aztán 1 nap alatt, esetleg 2 rántanak rajta megint a bennfentes rohadékok egyet. MAjd azonnal exitelnek. de a felrántott ár mindig alacsonyabb, mint amin a tömeg belenyúl. Ezért nem megy tovább az ár, és lassan szépen lecsorog megint. A hiszékeny kisbüfi meg csodálkozva nézi, hogy évek óta csökken a tuti jövöképpel rendelkező, innovatív informatikai és biztonság technikai mega giga cége. Amelyik milliárdokért lélegeztető gépeket importál, NATO beszállítói minősítést szerez, online oktatási szoftvert fejleszt...stb. Mikor ha nem a karanténos időszak alatt kellene felrobbannia az árfolyamnak? (Lásd USA) Az árfolyam meg csak esik.......Szóval kedves kisbüfik szana szét vagytok szívatva. És a Ti zsebeteket lopja meg ez a szarrágó mocskos banda, amit az MNB enged tovább lopni. Egyre többek ábrándulnak ki a kormányból, hiszen minden fronton csak a lopás megy. A tőzsdét is már régen meg kellett volna regulázniuk! Támogatni a jó, tisztességes, piaci alapon működő cégek BÉTre lépését, és elzavarni a tolvaj bandákat. De sajnos nem ez történik. Vajon miért?......
OTTone 2021. 04. 15. 17:08
Megy ez majd lejjebb is. A bennfentesek még eladnak, nem vesznek.....
OTTone 2021. 04. 15. 13:32
Ja és még csak annyit, hogy mióta rájöttem, hogy mit csinálnak a bennfentesek, és feljebb mindig eladok, azóta az eséssel folyamatosan értéken tudom tartani a befektetésemet. Tehát nyugodtan mehet le, majd lejjebb visszaveszem ;-). Idáig bejött, hála a suttyó bennfentes shortolásoknak.
OTTone 2021. 04. 15. 13:29
Mert van részvényem. És már unom, hogy ez a szar már több éve csak esik. A józan ész azt mondatja, el kell adni, mert itt csak az igérgetések vannak, és semmi komoly. A bennfentesek titokban shortolják, és közben kilopják a cégből a pénzt. Sőt igaziból mostmár nem is ebbe a cégbe realizálják a bevételt és a hasznot. Ezért erre semmi szükség nincsen itt. Aki nem gondolja komolyan az tolja el a BÉTről a talicskát...Ezeket a fantom cégeket befektetők kis csoportja simán át tudná venni, mert úgy irányítják a cégeket, hogy minimális tulajdonuk van benne. 30-35%-al már robbantható lenne szerintem.
OTTone 2021. 04. 15. 13:12
Miért kinek kellene még? Az éppen elég. Ez a cég jelenleg egy nagy szar. Ezért kellene elzavarni azokat, akik nem gondolják komolyan a tőzsdei jelenlétet. Hogy engedheti ezt az MNB? CSodálkoznak hogy a BET haldoklik? Pont az ilyen mocskok miatt mint ezek, akik bennfentes játszadozásokra használják a BÉT-et. Ezeket már régen hatóságilag szankcionálni kellett volna. Hidd el itt semmilyen korrektséget nem találsz. A BÉT bennfentes rablóhordák játéktere, a BÉTnek egy-két kivétellel köze nincsen a normális tőkepiaci működéshez. Az OTT-one ennek egy ékes, ha nem az egyik legnagyobb példája.  Úgyhogy mostmár had menjen, majd 100 alatt bevásárolunk. Tényleg össze kellene állni, nem lenne olyan sok emberre szükség...
OTTone 2021. 04. 15. 12:52
Mármint tőzsdei jelenlétet, nem tőzsdei tagságot :-)