Szerintem meg inkabb pont forditva. Jo lesz az eves. Aki aljas az forditva cselekszik, mint amit mond. Nem megnyugtat, hanem elbizonytalanit Vagyis, forditva kell cselekedni, mint ami a latszat. Visszatekintve a tortenesekre, ennel a papirnal is ezt latom, tapasztalom. Aki mindig az ellenkezojet tette, mint amit uzentek, az jart jol. Szerintem a januarban felhuzott, felhazudott, eladott papirokat veszik vissza most, amikor szinten az ellenkezojet hazudjak. Bizonytalansagkeltes. Tudtak mennyire fontos, mennyire vartuk az igert negyedeves gyorsjelentest. Nem adtak meg. Majd bejelentik, h csak a lehetseges utolso napon erkezik meg az evessel. Ez mind csalodaskeltes. Hagyjak, segitik az arfolyamot eseseben. Erre most kijonnek ezzel a hirrel, mert tudjak a fontossagat. Egy ujabb csalodaskelto pofon. Van az a mondas, h varakozasra fel, hirre le. Ennek a forditottja is igaz. Vagyis a bennfentes mindig a tomeg elott lep, cselekszik. Szerintem a kovetkezo ket het a netto vetelekrol fog szolni. Az eves jelentes remenykelto lesz, majd a hirek is lassann beindulnak, ugy mint regebben. Nyarra magasabb arfolyamon leszuk. Azert tettek most ezt a csunya, aljas huzast, mert tudtak, h analogiat fogunk majd talalni a keg el es egy altalunk feltetelezett penzugyi csalason kivul meg azt is gondoljuk majd, h nem lesz eves jelentesunk. En sem tudom elkepzelni, h ne lenne meg idoben. Lesz, meghozza sokaknak bizalomkelto. Most az a latszat van keltve, h a konyvvizsgalonal problemas az eves jelentes. Mi az igaz, a latszat, a valosag? Ezek csak benyomasok, tevedhetek.
OTTone