Én is ezt néztem, hogy elég határozott a határozat :) Legalább lesz valami halvány tény amiből több következtetés levonható, hogy mekkorát szívtunk.. Szerencsére én voltam olyan hüle, hogy hígítottam tegnap :(
Első körben a Bét honlapját nézzétek ma. A határozat arra kötelezi a céget, hogy haladéktalanul, legkésőbb 1 munkanapon belül rendkívüli tájékoztatás keretében adjon tájékoztatást a könyvvizsgáló személye változásának tényleges indokáról. A 2020. évi beszámolót az MNM részére kell megküldenie 3 munkanapon belül.
Sziasztok! Olvastam a portfolio cikket és az azokban felsorolt állításokat. ,,feljelentést is tett - áll a jegybank közleményében,,.... Ez szerepel a cikkben. Nos a Bét közlemények közöt az MNB H-JÉ-III-19/2021. számú határozatát elolvastam a felfüggesztés okáról,megfogalmazásra kerültek, hogy mit és mikorra várnak el a kibocsátótól, azonban nincs szó arról, hogy feljelentést is tettek volna...... Van más MNB által kibocsátott közlemény is? Aki segítene a tényeken alapuló eligazodásban, annak előre is köszönöm.
eddig ellpoták a vagyon nagy részét,az utobbi sok sok évben és elötte is több száz évig ,most ellopják a maradékot is és ha már nincs mit lehuzni? akkor jön a rabszolgaság ez elején vagyunk,oltakozás örökké utlevél,karanén.vagyis börtön,na magyarok akik még vannak,ébresztö
nem csak végletek vannak a könyvvizsgáló jelentése lehet - korlátozások nélküli - figyelemfelhívással ellátott - véleménynyilvánítás megtagadása . oda eljutni, hogy a könyvvizsgáló inkább felmond, mint hogy akár egy véleménynyilvánítás megtagadásával éljen, az sokkal többet sejtet, mint mondjuk a számviteli törvény megsértése, vagy egy szerződés megszegése
OTTone