A vállalati stratégia alapján tény h nem mindig a részvénykibocsátás a legjobb, anno a Plotinus bocsátott ki átváltható kötvényeket, amelyek 100. 000Ft névértékűek voltak és kötvényenként 20db-ra lehetett beváltani adott feltételek mellett, OTT1-ben anno kevesebb részvény volt, 20m db, ez az eps miatt is fontos.
250 tömés ment végig. Ott a duma hogy nem engedik alá mert 250 nél lesz a tőkeemelés és tessék sok kisbefektetőt itt is átvágtak! Biztos megérte eljátszani a bizalmat! Ez most divat a magyar tőzsdén! kicsik kifosztása lerablása.
Ahhoz kell turelem: 35.852.000 reszveny 23%a=8.245.000reszveny szorozva 110FT visszaengedes 280as par havi tetotol -907millio Ft! Ezt kibirni nem semmi. Majd 1MRD leeresztes
Nem árszint kérdése: likviditási kérdés: egyébként csipegettem már 200 alatt, de csak keveset. Árulok egy lakást 60 millióért, amire az elmúlt 2 hétben még csak egy jelentkező volt( totális likviditáshiány van az ingatlanpiacon) , ha valahogy mégis jönne az az egy kínai akit legalább érdekelt az ingatlan, akkor azt a pénzt biztos betolom ide 150-250 között bárhol. Tőzsdei nyerőből vettem a lakást 6 éve , jön vissza a pénz a tőzsdére, mert az apiac már csúcs után van....ennyi. Most mondjam azt , hogy ez meg csúcs előtt??? Nincs kedvem , energiám a sok rosszindulatú emberrel itt hadakozni.....szép hétvégét !
Nincs mit írni! Ugyanazt minek írjam le? Én tartok mindent amit eddig vettem, az influenza járványok is meg szoktak szűnni.....gondolom ez is meg fog a tavasszal. Nekem ez 4-5 éves befektetésnek lett szánva[ eltelt másfél) nem ez a kívánt forgatókönyv, de ha igazam van és a cég növekedési pályán van-lesz ( éves számok majd megmutatják) akkor nem 1 essel vagy 2essel fog kezdődni az ára......mindenkinek szép tavaszt, ha van valami cégspecifikus hír( megrendelés......eredmény stb) szívesen írok, de a semmit nem ragozom.....vannak ebben a műfajban nálam sokkal jobbak!
OTTone