spqr69

Regisztráció: 2018-06-21 09:26:40

Hozzászólások száma: 1 289

Utolsó hozzászólás: 2020-10-26 11:01


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 11:01
ennyi!
áprilisban azért mentek a piacok, mert majd ősszel lesz vakcina, stimulus......most itt az ősz, itt az első hullám vége, a második eleje, vagy csak simán vírushelyzet van, amivel meg kell tanulni együtt élni, és jobbak a gyógymódok( vannak!), még mindig nem lett alternatívája a részvény-ingatlan kombónak , azzal a különbséggel, hogy a részvénybefektetések jóval mobilisabbak, és kecsegtetőbbek, mint turisták nélküli rbnb piac......én nekem sok teendőm itt ezeken az árakon semmi, mert már korábban lépegettem.........
majd menedzselem valahogy.......
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 10:32
 A folyamatosan romló vírushelyzetre való tekintettel, nyitnék dax shortot !   Válasz:   Rohamosan nő az új koronavírusos beteg száma Európában. Jelenleg már napi 200 ezer fölött van az új megbetegedések száma Európában és jelenleg az összes új megbetegedések körülbelül felét Európában regisztrálják. Elsősorban Franciaországban, Spanyolországban és néhány hete már Olaszországban terjed leginkább a járvány. Válaszintézkedésként egyre több ország szigorítja a járványügyi intézkedéseket, Spanyolországban már kijárási korlátozások vannak, így reális esélye lett egy nagyon gyenge negyedik negyedévi GDP adatnak. Erre jöhetne egy korrekció a részvénypiacokon a meglehetősen magas értékeltségi szintekről. Ugyanakkor nagy összeomlásra ezúttal nem számítanék, mert elsősorban a monetáris politika, de a fiskális politika is támogató környezetet teremt. Valamint ezúttal látszik a fény az alagút végén, ugyanis jövő év első felében (szűk körben akár már az idei év vége felé) megindulhat a tömeges oltás is.
Nem az én véleményem, de azért elgondolkodtató, valami hasonlóra gondolok én is.......
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 10:23
már szűkül az olló :-)
én , ha shortos lennék( pedig az vagyok!!!!), elgondolkoznék, hogy miért nem működik ilyen környezetben, hangulatban, és mi van ha megjavul??? ( vakcina hopes....) lehet bejön a short (is), de nyugodt nem lennék vele........
az meg , hogy miért nem azt nem kevés tapasztalattal lehetne csak megmagyarázni!
Eredményt biztos korai nagyon hirdetni, de ennek a piacnak a ritmusa nem shortra áll!
aztán bármikor jöhet egy nagy mozgás! 
csak merre????
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 15:10
prompt 33771 bux 2012 33590  (kt -181) teljesen nyugodt vagyok , legjobb tudomásom szerint a kifutáskor ezen termékek árkülönbözete 0 szokott lenni a múltban : hátralévő idő kevesebb, mint kettő hónap.
befektetési stratégiám alapján nincs sok teendőm a napi tradeken kivül, amivel folyamatosan csavarom le az átlagárat. Én megpróbálok a saját érv-és értékrendszerem alapján kereskedni, aminek irányát és célárait időnként közkinccsé is teszem, mert bőven elférünk itt!
az elmúlt napok megnyilvánulásai részedről engem biztos nem segítettek semmiben , úgyhogy maradok a saját gondolataimnál, és kereskedési rendszereinél. 
Mivel beírásaid kevésbé tartalmiak, viszont gyerekesek, ebben a homokozóban nem leszek partner, hagylak kibontakozni. SIKERES kereskedést kívánok Neked !
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 11:29
mtelekom halott, mindennap jön róla egy covid hír!!!! , amióta bejött a szuperállampapír ( 480 volt akkor!!!!!!!), azóta érdektelen és ez látszik is rajta, de kockázat itt már alig, csak minek????
viszont aki lemaradó az előző félóra jó lehetett tankolásra(bux2012) , ebéd előtt még meg lehetett csípni a lepattanókat! nem lesz mindig így :-)
jó ebédet! én mára off, amit kellett megtettem! :-)
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 10:10
ne bosszankodj, majd 1800-nál gondold végig, hogy hova a sietség egy olyan bekerülésnél, ami stoppal simán tartható?
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 09:54
meg kell tanulni ülni is a nyerőn, de ahány ember annyi stratégia, azt kell csinálni, ami nyugodt alvást eredményez! én bírok aludni akkor is ha néha megbicsaklik, mert anélkül nem szokott menni......a lényeg, hogy mi a trend, vagy hogy mi lesz? ............................a jövőkutatás mindenkinek szabad lehetőség 
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 09:44
Én csak bővítek( habitus kérdése, meg kockázatkezelés, meg expirience......)
minden a táblán: tegnapi incselkedés a 34k-val ismételve, megy az udvarlás, aztán egy nap csak beveszi a várat, ha kitartó és szerelemre méltó, és az incselkedés után 34-34,4 jöhet a násznép is ünnepelni, mert indul a dáridó, de most még csak a szerelembeesés időszaka van! lehet kitartónak lenni, de a szerelem bolond, van hogy nagyobb a lángja!
szép napot, szerelmet!
BUX index, BUX határidő, BÉT! szerda, 09:32
Phats & Small - Turn Around "Hey What's Wrong With You"
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 19. 17:13
tényadatok: bux záró napi max!
bux 2012 napi max! jaaaaa kifutás előtt kettő hónappal mínuszos a kt(176 pont) jajjjj szegény longban ülök:-)
otp napi max!
richter napi max!
mol : majd , ha beindul lesz neki is maxos zárás!
mindenkinek szép estét
jaaaa , aki vett esetleg 32850-33120 között annak holnap lehet lesz esélye eladni 600 pont nyerőben, de nem kötelező!!! csak, ha nem bír ülni a nyerőn.........
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 15. 22:10
Thanxs!
MOLly tulajok topikja 2020. 10. 15. 22:08
Mol ma átlag 1651
Srv 1650.8 
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 13. 15:13
Az elemzőcsoport szerint a vakcinagyártókhoz fűzött reményeket még csak 55-60 százalékban árazta be a piac. Úgy érvel Baweja csoportja, hogy a társadalom mobilitásának jelenlegi korlátozott szintje óriási hátrányt jelent a piacokon - egy engedélyezett vakcina előbb-utóbb visszaállítaná a vírushelyzet előtti mobilitási szintet, ennek következtében újabb emelkedések jöhetnének a tőzsdéken Míg a gazdasági adatok lassan fognak javulni a vakcina engedélyeztetése után, addig a piacok jóval előre be fogják árazni a fellendülést. Szerintünk ez egy egyszeri, komoly emelkedés lesz a tőzsdéken, most érdemes felvenni a nyerő pozíciókat!
sztem is!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 13. 14:37
dont worry! lesz munició, most mennek ki a 357-es eurhuflongok , ami eddig sikerült az 360,25 :-)
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 13. 11:25
akkor tudom kitől gyűjtöm :-)
én is vettem 33k alatt, de 33650 alatt nem eladó! 
aztán az élet majd , ha akarja felülírja
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 10:19
Kedves Hathor , ha kérhetlek légyszíves oszd meg előrelátó gondolataidat Te is , hogy szélesebb világképünk legyen , több információnk a jövőről......, mert az , hogy beírsz egy termékárat , amit mindenki lát aki tőzsdézik és mellé biggyesztesz egy dehonesztáló pöttyöt az szánalmas! 
Nagyon sok sikert a jövőkutatáshoz!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 10:09
miért Ad nem lehet eredményt hirdetni negyvenhét !!!!!! perc után egy termékről, amitől az ember x hónap alatt vár 15-35 % -ot, az úgy nem helyes? nem lehet , hogy sosem jönnek vevők és leesik nullára? mint az alaptermék?
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 09:55
tzukipofa vagy! és szeretetreméltó! 
és kedves embertársaidhoz!
miért nem írod le: én megmondtam! mit is?
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 12. 09:35
Jó reggelt! Biztos nem voltam azon az oldalon ( sem), semmilyen közösségi oldalon nem vagyok , és jó eséllyel nem is leszek a későbbiekben sem. Ezt a fórumozást is kísérleti jelleggel teszem. Jobban hiszek a személyes találkozásokban, interakciókban, metakommunikációban, kevésbé gondolom, hogy jó dolog egy nicknév mögött bármilyen tartalmat megosztani, publikálni  , csetelni ( trollkodni lsd az elmeháborodottat it is mindennap)érdemi kockázat nélkül. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a netflixen a social dilemma-t!
Azt hiszem ebben a facebook és tsai dologban is előrébb gondolkodtam pár évet , ami most már dokumentumfilmként  is visszaigazol.
azért telefonom (okos) és emailem van, meg emberi kapcsolataim! :-)
Zárójel zárójele : kísérleti jelleggel bedobok egy ötletet: mi lenne , ha lenne egy nap , amikor mindenki felfedi a nevét,korát, végzettségét, családi állapotát ??? 
tudom , hogy könnyebb nicknév mögött írogatni, de a kérdés valós!
Napsütést mindenkinek!
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 10. 11. 20:30
Fully agree! Megspóroltál nekem egy választ😉
Teljesen jól látod, és Livermore .......t is, valamikor illik elkezdeni kipakolni a nyerőt: nyugdíjalapba, ingatlanba, reálgazdaságba.....és közben jól élni belőle, mert az biztos , hogy lesz olyan széria is , ami nem funny.....
Szerintem teljesen egy nyelvet beszélünk!👍
Szép estét, és alázatot a piaccal szemben Mindenkinek!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek