és mégis mikortól számoljuk az elévülési időt? Amikor elször félrevezették a népet itt a tőzsdén? Vagy van egy konkrét közlemény elmaradás? Vagy amikor eltüntették a pénzt a cégből végleg? vagy amikortól nincs kereskedés?
5 év! Különösen nagy gazdasági illetve jelentős adócsalás esetén 8-10 év elévülési idő! Ott1 az előzőbe tartozik. Itt szépen el lesz húzva az idő amíg szinte a feledés homályába kerül, aztán valakik vígan élik életüket a rengeteg károsult pénzén, mert az a pénz gyakorlatilag megvan valahol fizikai formájában, a fehérgalléros bűnözőknél!!
mennyi az elévülési idő? Sajnos azt gondolom, hogy ezekkel a feljelentésekkel csak a saját bajunkat növeltük. Vagy a felszámolási eljárásra egyáltalán nincs befolyással? Amíg a cég nincs felszámolva, addig nézegethetjük a papírjainkat, ha jól gondolom.
Mint korábban írtam rengetegen megtették a feljelentést! Sőt pertársaságot is alakítottunk. Nem akar vele foglalkozni egy ügyvéd sem , és gyakorlatilag nincs nyomozás!! Illetve egyhelyben toporgás van, míg el nem évül ez a nyilvánvaló csalás sorozat!! Szerinted ki nyomozna a neres banditák ellen!? Nekem többszöröse a bukóm, mint neked, de sajnos egyre többen tisztán látjuk, hogy ez már teljesen odaveszett!! Az értékpapír számlán még legalább 2-3 évig szerepel ez a mocsok, a többi hasonló esetből kiindulva!!
És meddig marad ez a papír az értékpapír szamlámon?csak fizetem érte a számla díjat. 4 millát buktam ezen... Van hír a rendőrségi nyomozasról? December 6 an volt egy éve, hogy én is megtettem a feljelentést.. azóta csend van
Tudom en is. Itt viizggalat, igazsagszolgaltatas, penz nem lesz. Talan, egyszer, a jovoben, egy uj kormany asztalara kerulet e par ezer atvert ember ugye, talan….
Ez egy nagyon pontos leiras, koszonom. A multat annyiban vizsgalnam, h a fuso 2 ft kuruli tulajdonszerzeseinelma Legutolso, sztem forgatokonyv szerint valasztott es lekoszont vezetese vilt e koze mert ha igen, akkor a feltetelezesem szerint az ott one nevwn befejezett vegso jatek, sem vilt mas, mint egy puszta spekulacio a virtualis terben. Egy delibab. Lejunk tul? Az lenne a helyes. Nehez annak akinezt az aljas csalassorozatot VALOBAN atelte.
Odáig nincs értelme! Itt a lélegeztető gép ügylettel kapcsolatban lopták el a rengeteg részvényes pénzét, és döntötték be tudatosan a céget, előre megírt forgatókönyv alapján!! Nekem tőkém 60%-a oda lett, ami több évnyi átlag fizetés. Tudok olyan ismerőst aki közzel 100 milliát bukott, és még több mint 3000 család megtakarított pénze bánja. 100 millát bukó illető amúgy jogász, a végletekig elment a rendőrségen, más hivatalos szerveknél. Mindenütt lepattintották, mivel teljesen nyilvánvaló hogy neres ,politikai érdekek voltak a háttérben, élén a sokak által nagyra tartott külügyminiszterrel!! Szóval itt már nincs semmi keresnivaló, bele kell törődni a totális veszteségbe!! Nincs, nem is volt, és nem is lesz semmiféle nyomozás!! Idővel a feledés homályába merül az ügy, viszont azoknak örökké nagyon fáj akik mindenüket elveszítették ezzel a céggel!!😟
OTTone