Az a tőkeemeléses story kitömés volt, nem volt arra 250-nen jelentkező, de kötelességük lenne ezt közölni a részvényesekkel már utólag legalább, amikor elesett a 250-es árfolyam, akkor már nyilvánvaló volt, hogy betámasztó manipuláció a lebegtetés.
A cég szemszögéből nézve csak akkor lenne értelme az árfolyam stabilizálásának, ha egy nagyobb befektetőt szeretnének bevonni a gazdálkodásukba, vagy egy nyilvános részvénykibocsátást terveznének, mert akkor nem lenne mindegy, hogy ez milyen árfolyamon történik meg. Mivel saját részvényük nincs, így számukra teljesen érdektelen a részvényárfolyam alakulása. Ha meg véletlenül egyszer saját részvényt vásárolnának, akkor még inkább az lenne az érdekük, hogy ezt minél alacsonyabb áron tegyék meg. Egyébként most nem is kell semmit sem megmagyarázni, mert a koronavírus miatt globális esések vannak és ez ebbe belefér. (Csupán a korábban beharangozott tőkeemelés elmaradását illene megindokolniuk, de erre mondhatnák az esetleges befektető visszalépését, illetve az időközben kialakult kedvezőtlen világpiaci helyzetet, szóval fölösleges ezen rágódnunk.)
Igy van, igaz. Jo lenne ha mar megszolalnanak! IT szektorban sokan otthonrol is tudnak dolgozni, ha annyira elfajulna a helyzet vagy pl. a szerverpark uzemeltetesehez sem kell 1sereg ember mint egy gyarban.
Napi pármilliós forgalom felhívás a keringőre a forintozóknak, a csak speka célból adok-veszekezőknek. Én hiába tartok ebben a részvényben hosszútávpn pénzt, amíg ilyen nulla a forgalom, a "valódi" befektetőknek csak a bosszankodás jut osztályrészül, és ha egyszer megunják (...) akkor a kisbefektői pakkok piacra dobása is érdemben csökkenteni fogja az árfolyamot. Ez a mostani koronahiszti egy lufi. De egy felelős vezető az OTT-nál miért nem tesz közzé egy nyilatkozatot, hogy bennünket ez kv@ra nem érint, nyugi van...
Otp esett 4%ot az utolso 3honapban. Az OTT pedig tobb mint 30%ot... Csak ott vannak befektetok is, nem csak forintozo beszarik. Ez itt nem nord, nem est es nem futur. Itt van arbevetel nem csak sztori. Jo lenne ha az arfolyamjoslok abbahagynak a hangulatkeltest.
Bikapajtás, ne add el, többiek, ti se, ne nézzük állandóan az árfolyamot, egy nap elég pár óránként, aztán ha a helyzet fokozódik majd figyeljük aktívabban, most csak venni érdemes, hiszen az ár az amit fizetsz érték az amit kapsz.
Nem adtam el anno 300 felett, 350-400 szintekre vártam, úgy vagyok vele ha elér egy csúcsot akkor az alatt nem adom el, hiba volt. Hosszú távon kiváló cég.
akkor bocs jogos akkor én biztos eladnék valamennyit .....de ezt csak magamra értem...... ha lenne olyan árfolyamról , mert tesómnak kellene jövő hónapban egy kis zsé és pillanatnyilag nem tudom hogyan fogok adni ha így maradnak a dolgok
OTTone