Engem nem érdekel miért dobálják el az utóbbi időszakban az OTT1-t, a lényeg h mi kedves részvényestársak ne dobjuk el, én tartom ameddig csak lehet, ti is tegyétek ezt, minket nem lehet kirázni!
Szóval tisztázzuk a helyzetet, SPQR kezében van 23%, aki lehet h kiválóan kereskedik BUX-al és blueval, de ezzel jobban is időzíthetett volna, a helyében 2017 év elején vettem volna a többiekkel együtt, talán csökkenteni akarja a beker árat? Még az is lehet h 2017-ben is vett, csak nem tudunk róla, jófej a srác, vitorlázás közben jó lenne ezt átbeszélni vele, igaz SPQR?
Mert mutyi cegek- ha kiontenék az osszes szintet es nem pufferolnanak, mar reg nem lennenek sehol- de akkor ki veszi majd meg toluk az 1ft-os papirokat miutan bejelentettek vmi hirt? Itt sem menne lefele ennyire, ha vedenek az arfolyamot vagy ha lenne intezmenyi bef. stb. csak itt nincs erre senki egyelore, csak ti akik minden nap egyre kisebb arfolyamot josoltok ami plusz segiti a csokkenest mert megijed az is aki eddig hitt a cegben/nem gondolkodik/masnap olcsobban akarja visszavenni.. De ha elindul felfele ugyanugy nem lesz elado hogy visszaszalljon mindenki aki nem akar lemaradni, mint ahogyan lefele sincs vevő
OTTone