Nem volt eddig sem egyedül! Hidd el, hogy sokaknak nehéz tartani. Főleg ha valaki mondjuk 50 körüli beszerzési árral van. Ez a pénz megnégyszerezése is jó dolog. Nekem sajnos meg kellett szabadulnom 7000 darabtól, bárcsak egy kicsit hamarabb tettem volna meg, de a részvényhez köthető dolgot vettem belőle hiszen abban is ott van az OTT, mint OTTo motor gyanánt. És a termék az a jövő. Nagy kérdés a vége, hogy hol fog megállni, ezt senki nem láthatja. De akár lehet belőle 4 számjegy, azt kinézem lazán belőle!
Nagyon jól látod !! Végre nem vagyok egyedül,már tegnap kaptam az ívet a " Venni,venni,venni "szlogen miatt! Már nem tudok mit eladni hogy bővítsem a pakkom !!!
Törölt felhasználó2018. 03. 06. 08:41
Ja apróság, de aki figyel, annak talán jelenthet valamit. A fő tulajuk (isrv) megváltozatta a honlapjukon a székhelyét. Ez még nem lenne érdekes, de az OTT-től kb 300m-re telepedtek le új székhellyel. Talán véletlen, talán nem...
Törölt felhasználó2018. 03. 06. 08:39
Szerintem az emberek a választások miatt parzának. Ez kihat a tőzsdére is. Itt majd lesz márciusban katonai hír, vagy más hasonlóan komoly, akkor megint elszáll felfele! AAz a jó ebben a cégben, hogy nem a politikia miatt lett jó. A külföldre eladható termékeik, szolgáltatásaik mindenkinek nyugamat jelentenek. Ha itthon gáz van, a cég akkor is él és virul, mert a pénze nagy piacokról érkezik. Innentől meg minden aktuális kormánynak érdeke ilyen céget támogatni, mert lehet vele villogni. A biztonság technika ráadásul ne most fog kikopni a kelendő portékák közül.
OTTone