Mintha az én sztorimat írtad volna le,csak én 50ft néll vettem az első pakkom annó fusó !! Én 8,5 ft on is bővítettem ,majd 28-32-48-50 és most is ,van 292 ről is !! Hajrá !!!! :))))))))))
Jó reggelt! Ne haragudjatok, de nem értem. Én is izgatott, és néha türelmetlen is vagyok, de kérdem Én, hogy holnapra vettük a részvényt vagy egy belátható jővőbeli dátumra. Mindenki eldöntötte magába, hogy a termék, amit az OTT kínál az SRV-vel egyetemben, az jó, és azt mikor akarja részvényeinek eladásában pénz formájában látni. Aki részvényes az bizakodik. Aki nem az becsmérel? Vagy nagyon magas áron vásárolt? Vagy nem értem tényleg. Én 2011 óta vagyok ebben a cégben. vásároltam 56 ft-ért, anno még FUSO néven, és végig néztem, hogy 2,7-ért adták vették. Nem adtam 30-ért, sajnos nem vettem 2,7-ért olyan sokat, de hát.... Vettem 22-ért, és vettem augusztusban 50-ért. És most? Van még bőven, Nem 100.000-es tétel de a fele van. És várok, nem adtam 300-ért SAJNOS. Csak azért sajnos, mert barátom ellen mondtam. Ő azt javasolta, hogy adjam, és majd alacsonyabban visszaveszem. Akkor Ő volt az okosabb :-) De megvannak azok a szintek, ahol 10.000 es tételeimet ki fogom adni, de ez nem a 230-as szint! Aki poénkodik itt Gizikével, meg a nyaralással, meg a lelépéssel csak megkérdezném, hogy van-e részvénye? Van? akkor bízzon a jövőben, mert ez az. Ha nem bízik, adja el. Ha nincs, akkor lehet véleménye, olyanokat nem írjon le, ami találgatás, mert az csak őt minősíti. Ő ezt csinálná. Na ilyenkor örülnék neki, ha ilyennek nem lenne részvénye.
OTTone