Így van szerintem is . Mi meg sodródjunk az árral, de azért legyünk résen mert ha megindul akkor valószínűleg már nem sok lehetőség lesz felszállni a vonatra ! :)
Jó , de figyelni kell mert nagyon hintáztatják a nagyok ! :)
Törölt felhasználó2018. 03. 07. 20:22
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 03. 07. 20:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
köszi ! Akkor nem tüntem el , almafa és macey-vel kapcsolatban voltam ! Mi hárman tartottuk a lelket mindenkiben , hogy ne adja el appiját 380 -ért , mert ez a duplját éri . Egy rakás negát kaptam amikor leírtam hogy app min. értéke 680 .-Huf /rv. a számításaim szerint . És mennyi lett utána ? Nem , nem vagyok zseni , és itt nincsenek is Te ezt nagyon jól tudod . Most kivárok ... választás és egyéb aztán lépek . Addig csak daytrade marad !És Te ?
Szerintem jól döntöttem mert még a 6-12 Ft-os vételeimből tartogatok 150 k-t , a másik 150 k-val sáfárkodom néha másik részvényekben is . Most éppen az Otp-be helyeztem 11 220-on, fel várom . :)
ja igen appiban is nyomtam és sokaknak sok pénzt tettem a zsebébe ! Igen befürödtem ott is 240-260 -as átlaggal és 780-as eladással . Igen rosszul jártam !:)))) Itt is befürödtem 117-es vételi átlaggal és 226 eladási átlaggal ! Valóban rosszul játram ! Nem látok benne egyelőre többet .....másban nagyobb lehetőséget látok most ! Ami még nem kizárt , hogy nem jövők ide vissza !:)))
Köszi a választ. Én vártam, hogy valamelyikőtök bejelent. Figyeltem, láttam az egy hete tartó eladói nyomást. Sok szerencsét! Ez van, mindenki maga érzi.
Törölt felhasználó2018. 03. 07. 20:03
alkalmatlan kockafejű faszkalap az összes vezető ebben a cégben...kommunikációjuk 0 pontot se ér, teadélutános sztorikat raknak fel hónapok óta hírként...ennél még az is sokkal többet ért volna, ha semmit se írtak volna, ha ez volt a céljuk, hogy lebasszák az árfolyamot, akkor nagy grat nekik mer jól csinálták, de szerintem mindenki adja el a picsába, amíg teheti, mert ezek a tátottszájú faszfejek megvárják míg lemegy 78 ft-ra...
OTTone