Nekem úgy tűnik elég napról napra bővül a mobilos app funkcionalitása. A részvény vásárlást leszámítva már kb. minden benne van. Egy hónapja szerintem a tizedét se tudta. Lehet meglesz ez júliusig.
Hát nem tudom. Vannak kétségeim nekem is ezzel az átállással kapcsolatban, szkeptikus vagyok azt illetően, h ez zökkenőmentesen meg fog valósulni júli 1-el. Nem arról voltak híresek az utóbbi időben, h flottul működött volna minden, de cáfoljanak ránk!
Megint megnéztem, sehol nem találom, hogyan tudok megbízást leadni! Részvényeket sem látok, semmit! Az új felületen látom milyen papírjaim vannak, de kereskedni nem lehet. Érdekes lesz ez....
van baj, tegnap bent voltam egyik fiókba akartak adni aranykártyát +3000ert. hagyjuk. rá kérdeztem, es fingjuk nincs mi lesz????? :)))) igy fognak átálni????? kerdeztem ajanlati könyv stb lesz? néztek rám.. ja beléptem ipad pro-val, böngészőből, és megkérdezték hogy csináltam? ott éreztem minek jöttem be :)))))))))))))))))))))) jobb lesz ennyit mondtak...... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma jött az OTP-től ez a válasz: Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét! Jelenlegi információink szerint a Digitális Szolgáltatási Szerződésen belül a tőzsdei tranzakciók kezdeményezésének lehetősége 2025.07.01.-re után lesz elérhető. Tisztelettel:Kovács István
Jó ideje használom telón az új felületű appot, alapjában véve jól használható, de többen is hiányoltuk már korábban is belőle a tőzsdei funkciót. Jó ideig még ez a megtakarítási portfólió sem volt látható benne, ez sem rég kerülhetett bele sztem. Nem tehetünk mást, mint bízunk benne, h időben és zökkenőmentesen át tudnak állni júliusra.
Én értelmezésem szerint igen. Ahogy az előbb is írtam én is, te is, a portfólió már most is látható, csak kereskedni nem lehet még, nincs real adat stb. Próbáltam volna konkrét időpontot kérni én is, de vagy nem tudtak v. nem akartak erre válaszolni, csak a júli 1-et nyomták, h akkortól elérhető lesz az újban majd.
Azért nem látod, h hogy lehet kereskedni, mert még nem lehet az új felületen keresztül kereskedni. Nincs benne az az opció, csak amit te is írsz, h látni lehet a meglévő portfóliót, megtakarítást. Elvileg folyamatosan kerül át minden, ami még nincs. Rákérdeztem az OTP-nél erre én is, konkrétan nem mondták, h júli 1 előtt elérhető lesz-e az opció v. csak majd a megszűnéskor fog élesedni. Remélhetőleg zökkenőmentes lesz az átállás és nem az lesz, h júliussal megszűnik a régi, de rövid ideig mégsem lesz elérhető az újon a kereskedés lehetősége.
Én ráklikkeltem az új internetban regisztrációra. Ott kiírta hogy már regisztráltam korábban. Ott feldobta a nbelépés az új unternetbankba. Be tudtam lépni. Látom a számláimat a portfóliómat. De hogy kereskedni hogyan tudnék arra nem jöttem rá .
Tudom hogy át lehet 1% +-ért... amit én fizessek meg mert .... tök jó (nem neked morgok csak morgok ) az biztos hogy kell megint itt egy épsz-t készíteni de miylet hogyan mennyi díjért semmi nem derül ki a hirdetményből
Mas bankhoz at lehet transferalni a reszvenyt, nem kell eladni Persze költsége van Ha belepsz dbrokerbe feldobja a digitalis átálást mától Mit takar nem tudom, nem néztem még Ha valaki próbálta, beirhatná mizu
A tájékoztatás szinvonala kritikán aluli. Azt én sem gondolom hogy nem lehet majd online kerskedni, ha mégis így van akkor megyek máshova. csak mondjuk innentől fogva a számlámat is viszem mert kénytelen leszek eladni 5 rv-t nem kis értékben aminek természetesen felszámolják majd a költségeit és ugyanúgy a vételi költség máshol is engem fog terhelni. Ha ez így lesz akkor menjenek a picsába ... de gyorsan és nagyon
Van valakinek fogalma arról, hogy vajon lesz-e valamilyen valós idejű árfolyamadat-szolgáltatás az OTP-nél? Egyelőre nem túl bőbeszédűek, azt írták csak, hogy az OTP Direktbróker meg fog szűnni.
Mnb nek kell vissza igazolnia valamit. Majd szánok rá időt. De ami eddig volt felület nem találom, sőt hasonlót sem. 100% kell új szerződés. Mondjuk engem hivtk, egyik fiókból, menjek be időpontra. Csak online jobban szeretem már intézni amit lehet
Szándék mégiscsak lehet, de a sorrend nem hiszem, hogy jól lett kitalálva. Jobb lett volna, ha előbb elkészül az "átvezetés", és majd utána kapcsolják le a régit... "Milyen felületen kezelhetem befektetéseimet a jövőben? Tőzsdei megbízások Az OTP Bank idén több lépésben új digitális platformjaira vezeti át pénz- és tőkepiaci szolgáltatásait. 2025. július 1-től kizárólag az OTP Bank újgenerációs online csatornáin intézheti tőzsdei tranzakcióit, ha van Digitális Szerződése." https://www.otpbank.hu/portal/hu/OTPdirekt/Home_
Az új InternetBank 2025.07.01-től hatályos hirdetménye már kinn van az elérhető szolgáltatásokkal, és abban sem szerepel a tőzsdei megbízások támogatása. Persze változhat még, de ha az évek óta tartó folyamatos fejlesztés során még most is ott tartanak, hogy nincs benne ilyen lehetőség, és előreláthatólag nem is lesz benne akkor, amikor a régi felületet lekapcsolják, akkor én szándékosnak érzem, hogy terelnek az állampapírok és a saját befektetési alapjaik felé.
Nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy az OTP 2025-ben arrafelé megy, hogy ne lehessen tőzsdei megbízást online megadni. Az új internetbankjukat folyamatosan fejlesztik. Valószínűnek tartom, hogy a direktbroker leállításával megjelenik ott ez a funkció. Azutan persze lehet kiderül, hogy én voltam a naiv 🤣
Előzetesen közzétett hirdetmény szerint 2025.06.30-ig lesz OTPdirekt szolgáltatás, és ezzel együtt véget ér az OTPdirekt Bróker pályafutása is. Az új felületek (InternetBank, MobilBank) szolgáltatásai közt csak állampapír és befektetési jegy támogatást látok, tőzsde (BÉT, Xetra) nincs megemlítve, az értékpapíros hirdetményből pedig még nincs 2025.07.01-től érvényes közzététel. Nem tudjátok, hogy mi lesz? Jelen állás szerint tőzsdei megbízást online egyáltalán nem lehet majd adni, a BÉT-re marad a telefonos és a fióki ügyintézés, Xetrára pedig csak fióki, de az is csak privátbanki ügyfeleknek.
Köszönöm, hogy válaszoltál. Időközben a pénzt visszautalták a számlára, így tudtam adni egy újabb megbízást. Nagy valószínűséggel rendszerhiba volt, nálam már ez a 3. eset, hogy ilyen történt. A "fedezetre vár" tétel jelenleg is a nyitott megbízások között szerepel.
Ez elég különös, nem láttam még ilyet. Vagy az van, hogy "Fedezetlen", mert nincs fedezet, vagy "Teljesíthető", amikor van fedezet, de a limit árat még nem érte el az árfolyam, vagy "Teljesült/Lezárt", amikor volt fedezet, és a limit árat is elérte az árfolyam. Ez a "fedezetre vár" állapot lehet, hogy rendszerhiba (pl nem tudja áthúzni a technikai belső pénzszámlára a kapcsolt pénzszámláról a fedezetet), csak nem akarják megérteni az ügyfélszolgálaton, hogy mi a gondod.
Tegnap 15 órában az alábbi választ kaptam, jelenleg is "fedezetre vár" státuszban van a megbízásom. Érti ezt valaki, mert én nem. Tisztelt Ügyfelünk! Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét! A vásárolt részvény a sikeres vételt követő második banki munkanapon jelenik meg az értékpapírszámlán, mert a részvény tranzakciók a T+2 napos elszámolású értékpapírok közé tartoznak.
Limit megbízás reggel óta "fedezetre vár", pedig van pénz a számlán. Törölni nem lehet, üzenetre sem válaszolnak, a telefonos egyeztetéshez "külön idegek kellenek". Köszi OTP
Nálam is ugyanez. Megbízás befogadva mindez reggel és azóta se tudom a státuszát. Ilyenkor mi van? Azt se tudom mi van a pénzzel, sikeres vagy sikertelen a megbízás. Kereskedni nem lehetett. Írok a direktbrókeren levelet az OTP-nek, de az is biztos, hogy soha nem fogom többet használni azt.
Nálam is ugyan ez van. Reggel pedig nem engedett be a smart broker..... A héten még eddig nem volt olyan nap, hogy normálisan tudtam volna adni-venni...
OTP Direktbroker problémák