Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
SeldonKuper ma, 11:20
Előzmény: #149474  Istvan78
Hát téged meg ki küldött ide, észt osztani?
SeldonKuper ma, 11:16
Előzmény: #149406  ngergo1985
És te, a nagy tudásoddal mennyire vagy különb? Csak nem azzal, hogy lenézed azokat, akiknek nem egyezik a véleménye a tiéddel?
Nagyon ostoba feltételezéssel adsz "hangot" a véleményednek!
Senki nem küld ide senkit! Akikről lesújtó a véleményed, mind másképpen értelmezik a való életet. Csak a te világodtól eltérően itélik meg a politikai eseményeket.
Nem tudod megválogatni a baráti körödet, mert befolyásolnak? Hát ez van akkor, ha másban hittél, mint a valóságban.
Istvan78 ma, 11:12
Előzmény: #149460  Sehmet
A proxy háborúhoz nem kell két külső állam, elég egy is, amelyik nevében folyik a háború. Itt az oroszok beavatkoztak, ahelyett, hogy közvetlenül támadták volna Ukrajnát, a szakadárokon keresztül avatkoztak be. Lehet, hogy nem klaszsikus proxy háború, de nem is ez volt a vitának a lényege, de te persze mindig megpróbálsz egy lényegtelen dologba belekötni, ha a lényegesben nem tudod megvédeni magad.
badsector1
badsector1 ma, 11:07
Előzmény: #149472  euler
ügyi vagy, hogy neked ebből is mp jutott eszedbe. :))
ismered a mórickás viccet akinek mindenről az jut eszébe?
Istvan78 ma, 11:04
Előzmény: #149475  Istvan78
A változások folyaqmatosak, egyelőre MP és az Orbán.ellenesek számára nagyon jók a változások, károgás amit így itt művelsz.
Istvan78 ma, 11:03
Előzmény: #149458  signal2
Te már ezelőtt három hónappal is azt hitted, hogy abban az állapotban megáll a világ (csak szeretted volna, hogy megálljon) és akkor így nem, meg úgy nem lesz jó. 
Istvan78 ma, 11:00
Előzmény: #149456  euler
Mindig csak igéred, hogy nem jössz vissza, aztán visszajössz. Nekünk sincs kedvünk elvakult, értetlenkedő, manipuláló hívőkkel vitatkozni, legyen az Fidesz hívő vagy DK-s.
Istvan78 ma, 10:57
Előzmény: #149455  Sehmet
Szerintem meg nem így van, na és akkor mi van! Szerintem meg te írsz a legtöbbször butaságot és nagy szerencséd van, hogy hiába derül ki mindig, hogy butaságot írtál, nem rendül bele az önbizalmad. Úgy látszik genetikailag ilyen szerencsés vagy.:)
euler ma, 10:55
Előzmény: #149469  Sehmet
Én meg azt hittem Magyar személyiségjegyeit írta le!
(Kivételesen kaptál egy pluszt tőlem. :)

Istvan78 ma, 10:54
Előzmény: #149450  signal2
Jobb lenne a 2/3. Jobb lett volna az előző négy választáskor is a kétharmad, de ez mindig csak a Fidesznek sikerült. Hgyjuk már ezt a süket dumát! Jobb lett volna...ez nagyon gyenge.
Istvan78 ma, 10:53
Előzmény: #149449  signal2
Nemcsak MP érdeme, de nem is állította senki, hogy csak az övé. De MP érdeme IS, a jó szónoki képessége érdeme, ő vállalta, hogy végigjárja az országot, amit senki nem tett meg, ügyesen politizál, és igen, megragadta az alkalmat. Bárki megragadhatta volna az alkalmat, de nem tette.
Sehmet
Sehmet ma, 10:37
Úgy néz ki, hogy egyik fórumtársunk erősen próbálja saját személyiségjegyeit rám oktrojálni, mert nem működik az "előtte nézz a tükörbe" effektus nála. No, de sebaj, próbáltak már jobban is belémgyalogolni különösen akkor, amikor az általam írt tényekre nem volt adekvát és megalapozott ellenérv, ilyenkor mindig távdiagnózist próbáltak felállítani, és a tények helyett a személyiségemet támadni. Ez a gyengék és a vitaképtelenek eszköze azért, hogy a másik kedvét elvegyék attól, hogy a tényeket továbbra is leírja. Sajnálom az ilyen embereket!
Sehmet
Sehmet ma, 10:31
Előzmény: #149463  sztiv

Ez a cikk egyáltalán nem bizonyítja a proxy háborút, nem éppen az ellen próbált tenni valamit az ukránoknak adott fegyverekkel. Igaz, hogy a döntés 2017-ben született, jóval 2013 után, de Trump ezek átadását még elhúzta egy darabig, vagyis felfüggesztette a fegyverek szállítását Putyinnal és Zelenszkij-vel történt beszélgetés után, amiért kongresszusi vizsgálat is indult ellene, hogy nem hajtotta időben végre a 400 milliós USD segélycsomag elindítását. Úgy tudom, hogy csak 2018 végén és 2019 elején értek ezek Ukrajnába, de - ahogy írtam - nem a konfliktus eszkalációja céljából. 
.
"Donald J. Trump 2017. december 21-én jóváhagyta, hogy az Egyesült Államok 41,5 millió dollár értékben Barrett M107A1 típusú, 12,7 mm-es űr-méretű mesterlövészpuskákat és lőszert szállítson Ukrajnának. Egy nappal később pedig bejelentették, hogy Ukrajna FGM–148 Javelin típusú irányított páncéltörőrakéta-rendszert is kap majd. Az akkori információk szerint az Egyesült Államok 35 darab indítóberendezést és összesen 350 rakétát szállított volna Ukrajnának, további 47 millió dollár értékben. A szállítások megindítását 2018. március 1-jén jóváhagyta az amerikai külügyminisztérium is, bár a mennyiség 37 indítóberendezésre és 210 rakétára módosult."
.
"Összességében tehát katonai értelemben úgy lehet értékelni az amerikai fegyverszállításokat, hogy miközben kétségtelenül erősítik az ukrán hadsereg ellenálló képességét, nem hordoznak magukban érdemi eszkalációs kockázatot, hanem éppenséggel az eszkaláció el-len hatnak majd."
ngergo1985 ma, 10:17
Előzmény: #149442  euler
tt a bukás receptje Magyartól:
"A TISZA Párt mind a 106 körzetben elindul 2026-ban a választáson és le fogja győzni a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét."
Értsd: egyedül!"
Továbbra sem értem a logikádat!  Továbbra is azt sulykolod ha jól értem,hogy összefogás kellene, meg megegyezés, hogy olyan körzetekben ne induljon a tisza, ahol más párt már tizen éve induló és nyerő jelöltje elvileg a befutó papíron 2026-ban, mert az egymásra indulással megoszlik az ellenzéki szavazat,és a fideszes jelőlt akár egy 35%-os eredménnyel is elhozhatja a körzetet. Több dologban sántít ez a logikád. 1. kérdés, hogy annak a "jól bejáratott" jelöltnek van-e még brámiylen társadalmi támogatottsága úgy, hogy a mögötte lévő párt(szövetség) kvázi bőven parlamenti küszöb alá mérik, és a teljes megsemmisülés szélén táncolhat 2026-ra? Válaszom: nincs! 2. Kikkel is kéne a tisznának összefognia a jelenlegi maradék ellenzéki pártok közül? Egy billegő DK-val, hogy rájuk lehessen húzni, hogy Gyurcsány,és ezzel az elbizonytalandott, de Gyurcsány fóbiás fideszes szavazókat újra aktívizálni lehetne? A 3-4%-os viccpárt Kutyákkal? A 1-2%-os momentummal? Milyen összefogásra gondolsz, milyen megegyezést vizionálsz, amivel az egyedül indulást te tuti vereségnek látod? Nem, a fő probléma ott van, hogy pl neked is marhára be kellene állnod végre a mögé,akinek reális esélye lehet legyőzni végre a fideszt, de te is az első perctől kezdve szítod a feszkót. Így biztos nem is lesz eltakarítva ez a tróger rendszer, de lehet neked ez a célod, vagy neked mindegy, leszarod, több ezer km-ről, csak akkor légyszi ne oszd az észt. Köszi.
badsector1
badsector1 ma, 10:15
"A pszichopata nem érez
Általánosságban azt mondhatjuk, hogy az ilyen személyiségzavarban szenvedő ember nem érez. Nem érez megbánást, bűntudatot vagy lelkiismeret-furdalást a tettei miatt, sokszor elhárítja magáról a felelősséget mondván, az áldozata megérdemelte, amit kapott. Nem érez empátiát, nem tud együtt érezni másokkal, ezért gyakran tapintatlan, lenéző és érzéketlen más emberekkel szemben. A viselkedése sokszor távolságtartó, hideg. Noha mindig tudja, mit kell mondani, de a szavai mögött kevés a meggyőződés és a valós érzelem."

"Szerintem fogalmad sincs, mit írogatsz!"
"Szerintem kettőtök közül nem euler beszél több "butaságot"!
" , ahol egy csomó zöldséget írtál!"
"Érthető most már? Szólj, ha nem, akkor egyszerűbben írom le!"
"Ne írj nekik angol szöveget, mert többen vannak, akik a magyart sem értik! :)"
"Ordas kamu!"
"de túl bonyolult lenne megértened"
"Próbálnak a te színvonaladra süllyedni, de azt a mélységet nem képesek elérni."
wgl ma, 09:54
éveken keresztül majd miden valamire való ellenzéki fórumon ment a szöveg, ez az ellenzék már csak báb, minek járnak be a Parlamentbe,  persze a millás fizu csábít, ezeknek ez a pocsolya kell sosem váltják le a fidesz NER-tt, azt vagy belülről jövő vagy valami belső tragédia fogja megtenni.
Erre jön valaki a NER-ből, - ahogy kívánták,-  mint a gőzmozdony és nekifordul a fidesznek, sőt remény van a leváltására, erre a sokkk okostojás neki fordul a fordulónak és hirtelen még ez az ellenzéki szarhalom is szimpatikusabb, védendőbb az új ellen.Volt anno Pálfordulás mé nem lehet NER fordulás??
Én fidelek és drukkolok, lévén tizen éve mondom: xaros wc deszkára is leszavazok a fidesz ellen csak bukjanak és számoltassák el. 
 Ha a magyar történelem legnagyobb gazemberét és csürhéjét valaki sikeresen támadja én annak híve vagyok!
Ha ezt az új NERfordulós MP vélhetően  megteszi, jövőben a TISZA-ra  szavazok!
maxwax
maxwax ma, 09:53
Előzmény: #149459  signal2

Most ne próbálod az almát a körtével hasonlítgatni. MP és a TISZA egyedül veri a fideszt és nem kell más pártokkal egyezkedni.  Mindig kihagyjátok a személyes tényezőt, azaz valamiért MP mögé álltak/álnak függetlenül a korábbi fideszhez való kötődése miatt.
A 2022-es ellenzéki összefogás annyira abszurd volt, hogy kudarcra volt ítélve. Jobbik és DK együtt? Jakab el is bukta a pártját, ami szinte megsemmisült. Már a szavazás előtt maakodtak a lehetséges posztokon és persze mindezt nyilvánosan. Kudarcra voltak ítélve.
MZP pedig egyszerűen alkalmatlan volt. A kommunikációja tragédia volt.
Az én hozzáállásom a szavazáshoz: akkor van jogom kritizálni a rendszert, ha élek a demokratikus jogommal azaz elmegyek szavazni. Mindig ott voltam, amióta szavazhatok. 
Én már az átkosban megszavaztam Király Zoltánt is - szegedi vagyok.
sztiv ma, 09:47
Előzmény: #149460  Sehmet
"Az igaz, hogy a szakadárokat az oroszok támogatták, de az amcsik akkor még nem adtak fegyvereket" - ilyen az amikor már kezdődik a demencia: 
https://foreignpolicy.com/2019/11/15/trump-resisted-ukraine-sale-javelin-antitank-missile/
Heisenberg
Heisenberg ma, 09:45
Előzmény: #149458  signal2
Igen, de az új választás eredménye elhozhatja az alkotmányozó többséget és listán több párt is bekerülhet a széteső fidesz miatt. Egesz egyszerűen - es ezt kell látni - JELENLEG nincs más opció a fityesz leváltására, mint MP támogatása. Nem azert mert hülyék vagyunk ( euler szerint legalábbis mindannyian azok, akik MP- t szeretnék), hanem azért mert erre van a legkisebb odds, azaz ebben van a legnagyobb esély. 
Sehmet
Sehmet ma, 09:45
Előzmény: #149373  Istvan78

Ezt még az előzőhöz, ebből idéztem!
.
https://kárpátalja.net/ukrajna/

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók