Remélem érted azt az összefüggést pubi, hogyha az EU szétesik, akkor a te itthoni fizetésed/nyugdijjad, és minden egyéb bevételed/jövedelmed (már ha van) rövid időn belül még jobban szart sem fog érni, mint ahogy az elmúlt 2-3 évben tette?!
"A Pesti srácok műsorvezetője nem érti, Karsai Dánielben miért nem volt annyi türelem, hogy megvárja, míg az élet azt mondja: „Danikám, akkor most van vége!” „Én nem értem, tehát Karsai Dániel, mondjuk ki, emiatt a betegség miatt halálra volt ítélve. Tényleg csak az volt, hogy na, mikor fog ez bekövetkezni. Tehát hogy az emberben, már bocsánat, de ne legyen annyi türelem, hogy megvárja azt, hogy az élet mondja: »Danikám, akkor most van vége!«, és akkor utána ebből ekkora politikai ügyet csinálunk, én ezt nem értem”,mondja Kroó Zita műsorvezető a Pesti Srácok házi tévéje, a Pesti TV csütörtöki adásában, ahol a múlt héten elhunyt gyógyíthatatlan beteg alkotmányjogászról, Karsai Dánielről is „megemlékeztek” Gavin Duncannel, az egyetlen skót fideszessel (akinek 2017-től a köztévén volt nyelvoktató műsora).Az adás - erős idegrendszerűeknek - itt nézhető vissza (1:00-tól, a fenti idézet 6:10-től).."
Ez a fideszes Zita érti, hogy Karsai Dániel halálra volt ítélve, ezek szerint azt nem érti, hogy ő is halálra van ítélve.
Ha visszaemlékszel, akkor a 2002-es bukása után folyamatos készültségben tartotta a híveit, igaz előtte kezelésen esett át, mert képtelen vol telhinni/felfogni, hogy leváltották. Fiatal volt még és a fidesz székház eladásaval megalapozott vagyona még szerény volt. Soha sem kedveltem, így ha visszagondolok, csak rossz érzéseim vannak.
Lehet, hogy meglesz az 1 millió, a többség viszont a közelében se lesz, mint most a nettó cirka 440 ezernek. Plusz kérdés, hogy milyen euróárfolyam lesz mellé? Gondolom, 500-600 Ft közötti minimum. Ezért nem akar a felcsúti kommunista itton eurót. A forint szándékos leértékelésével kényelmesen meg tudja lopni a magyar embereket.
Ez van mikor dilettáns emberek vezetik az országot. Ehhez elég a józan paraszti ész, de hát még az sincs. Mondjuk nem kellett volna a sok szakembert elüldözni, a sok talpnyaló meg persze, hogy nem tudja mit kell tenni.
Nektek semmi sem jó, csak a fanyalgás megy, legyetek már türelmesebbek, minden jó lesz: "Én egy tervezőasztal mögött ülök, látom azt, amit az emberek még nem látnak, tudom, mi történik majd, és az átlagnál kevesebbet is tévedek, ha szabad ilyen szerénytelenséget mondanom, a terveink jók, most haladunk. Látom az előttünk lévő két-három olyan évet, ami a kivételesen jó évek közé tartozik majd Magyarország történetében. Van egy tervem, és az sikerülni fog" – szögezte le Orbán Viktor.
Valójában sem az árakba, sem a bérekbe nem kellene beavatkoznia egy kormánynak. Az a dolga a lehetö legjobb körülményeket biztosítsa a piacgazdaság müködéséhez és az innovációhoz.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!