A magyarok bátorak és fondorlatosak! Majd jól hadat üzenünk az Egyesült Államoknak, azok meg röhögőgörcsükben térdre rogynak a mi nagy vezérünk előtt. Kész is a mesterterv.
Nos, kiskorú veszélyeztetése miatt karikát kellene kitenni a képernyőre!-- És mindent bevetnek már most, kellenek a bugyuta szavazók, mert hát azonos szavazati joga van a bugyutának is! Többet nem kell írni róla , mert így is sokan és sokat sztárolják!
"Február 1-jétől Pest és Fejér vármegyében is elindult az új alapellátási ügyelet. Pest vármegyében több települést hátrányosan érint az átalakítás. A Népszava cikke szerint például Tahitótfalu és a környező települések – Visegrád, Kisoroszi, Dunabogdány, Szigetmonostor, Pócsmegyer, Surány, Leányfalu – aláírásokat gyűjtenek, hogy a Dunakanyarban megmaradjon tahi orvosi ügyelet. A több ezer aláírás egy részét január 26-án átadták a körzet országgyűlési képviselőjének. Az aláírásgyűjtést február végéig folytatják. A helyiek többek között azt nehezményezik, hogy sokat kell utazniuk a gyermekügyeleti ellátásért. A Duna jobb partján élőknek a gyermekügyeleti ellátásért a túlpartra, Vácra kell eljutniuk. Az Országos Mentőszolgálat szerint az új ügyeleti rendszer a gyermekek ellátása szempontjából is előrelépést jelent: míg eddig csak néhány helyen és időszakosan állt rendelkezésre ügyeleti ellátás, február 1-től a vármegye 18+3 pontján. A 18 telephelyen vegyesen fogadják a felnőtteket és a gyerekeket.Az új ügyelet bevezetéséről, a lehetséges problémákról ebben a cikkünkben írtunk bővebben."
A fideszokos azért szavaz a fideszre, hogy a leépített egészégügyből a tolvajok gazdagodjanak. Ez az újfideszes einsteini logika. Aláírásgyűjtésnél már jóval több kell ide, legalább annyi, hogy 2026ban ne a fideszre szavazanak, de ezt sok "iskolázott" agynak nehéz megugrania.
Gulyás elérte a szavazóikat, a hazugságával Ungvary pedig csak az értelmiség egy részét éri el, a fideszes szavazók többsége pedig nem is érti, amiről Ungvary beszél
Azt is bevették, hogy a "mi fiainkat nem viszik a háborúba", ez kb. ugyanolyan ordas ferdítés. Nincs nekünk "pénzünk" az Unióban, még tavaly is bőven kétszer annyit kaptunk mint amennyit befizettünk, a blokkolások ellenére is. (PF) Az előző években pedig: https://novekedes.hu/media//aaf/aaf0ff9358c1f6677e0c83275649b3d2e8c0cf32.png
• Ben Cardin, a Szenátus külügyi bizottsága demokrata vezetőjének közleménye, miután találkozott a budapesti amerikai nagykövettel: "A Biden-adminisztrációnak meg kellene vizsgálnia, hogy Magyarország valóban olyan megbízható partner-e, amely megérdemli a vízummentességi programban való részvételt - és a korrupció mértékét tekintve, hogy helyénvaló-e szankciókat kezdeményezni a globális Magnyickij-törvény alapján." . • Az orosz állami sajtó dicsérőleg szól Orbánról, aki több, mint egy hónapig feltartóztatta az EU támogatást Ukrajna számára.- /KCS/
"Minden lassabb lett a MÁK-nál, amióta beüzemelték a 15 milliárdból fejlesztett új informatikai rendszert" Feltéve amikor működik. és be lehet jelentkezni. - Nem írom le, úgyis mindenki tudja miért lett ez így. - Merre is megy az ország? Legutóbb traktor előzött száguldó MÁV vonatot! Pontosan rávilágítanak ezek az események a jelenlegi vezetés hibáira, a helyzet abszurditásaira! 13 év sikeres kormányzás! Még 13 év és visszatérünk a szekérre, meg a palatáblán jegyzetelésre, mert az olyan ősmagyar!
"Mit tudsz felhozni Budapestre, ahol éppen nem a fidesz uralkodik? Vagy tőlük is lopják azt a pénzt, ami náluk landol? " Én azt tudom felhozni, hogy az egyik 19 a másik egy híján 20. És azt, hogy a magyarázat erre kettő - pontosabban három - darab van/lesz az egyéntől: - na jó, de a másik is lopott - a mieink kevesebbet lopnak - úgyis mindegyik lop Amíg ezek alapján gondolkodik az ember, addig az van, hogy egyrészt azt választja meg akkor igazából, amilyen ő is - magyarán ez mocskos hazug gané imádó és azt támogató - másrészt az lesz, ami: továbbra is lopni, csalni, hazudni fognak a megválasztottak, mert ez volt a kiinduló ideológia, amit fentebb felsoroltam. Én speciel semmilyen ideológia alapján nem lopnék. Meg nem is tartanék igényt milliókra. Meg semmire. Mert az a véleményem, hogy felelősséggel tartozom emberekért és jó lenne tenni azért, hogy jobb legyen nekik. Viszont egyszerű vagyok, mint a kapanyél. És nem tudnék olyan kánaánt ígérgetni, mint amit mindegyik tesz. Hanem annyi, hogy a lehető legjobbat és a lehető legkorrektebbet tenném, ahogy tudom. Ha hibázok, akkor meg visszacsinálom és elnézést. De nem értek ehhez a sok bonyolult xarsághoz, ami az egész rendszert jellemzi, amiben vagyunk. Stb-stb... És ennyi. Csak az ilyesmi nem biztos, hogy olyan szépen hangzik. :) De ha egyszer egy ilyenre lesz igény, majd szóljatok. :D
Én csak arra vágyom, hogy legyenek végre értelmes és jobbos vitapartnerek itt. Vágyálom. Látom, most is próbáltok harcolni a homály ellen, de nem nyerhettek, ők tovább bírják. Van a mondás:"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!