Egészpontosan 3%os kamatozásu hitelt lecserélték 8% os kamatra ez 200 Miliárnál ez a megnövekedet teher azt jelenti hogy évi +10 milliárd csak ere a részletre
Ez aranyos,magyarázd már meg,hogy mire gondolsz? Talán csak nem arra az ámokfutásra amit a Horn-ék a hazaáruló privatizálással véghezvittek,
,vagy azt az eszement bal-ultra liberális
Bokros csomagot ,ami következményeit az első Orbán kormány próbálta simítani.
Felőlem lehetne a FICISZ 100 évig is ,de sajnos nem kívánhatok ilyet ,mert nem engedi a lelkiismeretem,látván a cigiszes munkát amit művelnek!
Úgy látom a tiéteket nem nagyon zavarja.
Én látom elvakultan?De te tisztán nem?
Sétálj már végig Budapesten légy szíves!
De nyitott szemmel,utána gyere vissza és beszélgethetünk!Le van minden pusztulva!
Még mindig nem látom ,hogy ez hányad része az "ellopot magánnyugdíjalapok" -nak.De szerintem még csak töredéke!Arról nem beszélve ,hogy az ország hanyatlik és mennyivel több adó lett kivetve a kis emberekre!
Még mindig nem írta le senki ide ,hogy hol van a többlet amit az MSZP ellopott ,a FICISZ pedig nem!!!!!!!????????
Erre nincs esze N.N.Gyurkának se,csak nyalni a retkeknek!
Valami nagyokos FICISZ-es leírhatná már ide ,úgy nagyjából ,hogy hol is van 2,5 év plusz pénze!Mert már lassan 250 beírás eltelt és sehol sámli!
Vagy legalább azt írjátok le ,mennyit kaptok a FICISZ-től.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!