Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
1valaki
1valaki 2022. 01. 16. 19:26
Előzmény: #56763  HPeter76
Lassan elkészül a balosok "kormányprogramja", amiből hiányoznak a biztosítékok és tele van olyan szavakkal amit bárki bárhogy értelmezhet, de később konkrétan nem számonkérhető! 
Idézek néhány ilyen utalást (, bár szinte majdnem az egészet ide lehetne tenni mert kevés a konkrétum)! 
 Azt is előre bocsátom hogy tele van olyan alapvető hiányosságokkal, hogy a legégetőbb dolgokkal (mint, INFLÁCIÓ megfékezése, vagy Ft árfolyam kilengéseinek védelme, MIGRÁCIÓS politika, vagy esetleg az EURÓ bevezetése stb.) nem foglalkozik még utalás szintjén sem!!!!
Íme a felelősség, valamint számonkérhetőség és még sok minden mentes ponthalmaz érdekesebb részei: 

- Nem emelnék az adókulcsokat, de igazságosabbá tennék az szja-rendszert. (Na itt van a kutya elrejtve! Vagyis szó sincs pl. az agyon kritizált Áfa csökkentésről, de ugye adók csökkentéséről sem! 
 Továbbá (remélem mindenkinek világos), hogy az átlag polgár szja-ja emelkedni fog, ezt hívja MZP igazságosnak!) 

- Európai minimálbért szeretnének. (Na ez nagyon "tetszik"! Pláne, hogy úgy van megfogalmazva, hogy SZERETNÉNEK! 
 Ja elnézést, azt csak most vettem észre, hogy európai-t, nem EU-st! :-) 
 - Segítenék a pénzügyi ismeretek és a digitális készségek fejlesztését, utóbbihoz minden diáknak adnának egy tabletet. 
 (Na itt az ún. "zsák krumpli" ballib módra! Kapsz egy tabletet, meg legközelebb a karácsonyfához pár szem szaloncukrot!) 

- Az a céljuk, hogy az átlagnyugdíj elérje legalább a nettó minimálbér ötven százalékát. 
 (Figyeld, értelmezd a szöveget! Az ÁTLAG nyugdíj! Tehát nem a legkisebb nyugdíj, hanem az átlag, amiben ugye bele van számolva a kő gazdagok nyugdíja is, így bizonyára könnyű lesz összehozni a statisztikai matekot! 
 (Na ez tetszett a legjobban itt már tényleg sírtam a nevetéstől mikor olvastam!) 

Néhány szösszenet még... 

- Emelnék a családi pótlékot. (Mennyivel?) 
 - Szociális bérlakásprogramot indítanának, panel- és gangfelújítási programot is terveznek.   (Itt a TERVEZNEK szó a lényeg! Vagyis nem véghez viszik, csak tervezik, amiből vagy lesz valami vagy nem!)  
 - Támogatnák az önkormányzati és szociális bérlakások felújítását. (Orbán ennél többet és nagyobb kört támogatott lakásfelújításként, 6 MFt-ból 3-at mindenkinek visszaadott!) 

- Újraindítanák a lakáscélú előtakarékossági programot. (Milyen kedvezményekkel? Így nagyon általános!) 
Itt ez a "csodaprogram"! Mindenki olvashatja kedvére és szórakozására!
 https://www.google.com/amp/s/index.hu/belfold/2022/01/04/ezeket-a-pontokat-mar-ismerjuk-az-ellenzek-programjabol/amp
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 18:51
Nekünk nem magyarázkodni kellene REVIDIÁLLNI A PROGRAMOKAT(EZT MEGTARTJÁK AZT NEM) EZ ÍGY JÓ LESZ NEKÜNK! Úgy előadni!! Cipőm meg van cípőfűző meg sehol,már el is hagytam!! 
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 16. 18:45
Előzmény: #56773  Törölt felhasználó
Nemtudom ez megint logikai buktatos mert te foglalkozo vele hogy en mit csinalok gepeles kozbe igy megtudnam kerdojelezni az izlesedet "Valamelyikunk hazudsz" xD
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 18:45
Jó hát a magyarázatokban is van tartalom.. De O.V. MEGHAGYJA A REZSICSÖKKENTÉS,NEM VESZI EL!!
 EGYSZER ÉS MINDENKORRA TESSÉK TUDOMÁSUL VENNI. AKINEK NEM TETSZIK FOGADJA MEG MZP.
 ennyi!! Legfeljebb a saját pénzének az ellensége!!
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 18:41
Milyen dolog ez Nektek azt kellene mondani Tovább nem adja O.V. a Rezscsökkentést.. jöttök ítt 1000 indoklással!!
offshort
offshort 2022. 01. 16. 18:37
Előzmény: #56647  Dehogynincs
igazad van, 
nem 89-et kellett volna írnom, hanem rendszerváltást. 
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 18:35
Telsesen belebonyolódok már ebbe a REZSI SZILÁRDBA..::))
Törölt felhasználó 2022. 01. 16. 18:32
Előzmény: #56770  Csakegyolvaso
Minek,nem egyforma az ízlésünk ha még nem tűnt volna fel,úgy egyébként jó étvágyat hozzá :)
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 18:30
Előzmény: #56768  Törölt felhasználó
KÖRBEJÁRJA INFRAKS. TUDOM MINDEN FŰTÉSI RENDSZE GALYRA VAN HASZNÁLVA!! Írjonak ki
 Felújítási programot a kedves képviselők, ítt a lehetőég(Unió mindenre ad!.EZ ELÓL MEG KIBÚJNAK. Tudom én hogy áll LEPUSZTULT BELSŐ FŰTÉSI HÁLÓZAT
 Budapesti panelházaknál. 
 Erre megemelt árakat/tarifákat rárakni  bocs.MZP. a programja egész másképp olvad be!!(alapjáratba nem látom biztosítottnak a REZSICSÖKKENTÉS MZP.-től. Akár ménytánytalan, akár nem!
 Nem kell olyan magas fízetéseket adni Vízműveknel.. más is kell csinálni belőle.
 Áram vezeték használatí díj,különféle díjakat, mért nem fejlesztésre fordítják..Vízműveknél is ez a gond!.
.
Termelők illetve gyártók EGYES termékeknek megemelték az árakat. De a boltosok nem csak azoknak a termékeknek emelték az árakat amit Ő is magas áron kapott,ha nem amit minden teméknek felemelte ugyanolyan magasra az árát!  (mire fel) 
Heisenberg
Heisenberg 2022. 01. 16. 18:20
Előzmény: #56768  Törölt felhasználó
Az MVM -et már fel is kellett tőkésiteni, mivel akkora vesztesége van a rezsicsökkentés, valamit a Mátrai Erőműnek nevezett romhalmaz ( kitől is vette messze áron felül????) fenntartása miatt, hogy a csőd szélén táncikol. Persze ezt egy fityeszes nem tudja, honnan is tudhatná, hát az M1 - ből meg a többi észak - koreai típusú médiából biztos nem....
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 16. 18:12
Előzmény: #56766  Törölt felhasználó
Majd ha vegzek legyen nyitva a szad xD
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 18:05
Előzmény: #56767  Törölt felhasználó
Milyen rágalmak Én tudok MZP. Fejével gondolgodni REZSICSÖKKENTÉS NÁLA NEM JÖN BE 1000X ELMONTAM. Nyakadba Teszi a világpiaci árakat, majd mondhatod ne adjanak a Gazdagoknak Rezszicsicsökkentést. Könnyű kifogás!
ezzel Te sem fogod élvezni benne levő kedvezményt. Neked ez jó? LELKED RAJTA.
 Hogy képzeled erre kiterjesztem, arra nem  2-t országba élek én bocs.Egy járható út legyen, az STABIL.
Törölt felhasználó 2022. 01. 16. 18:00

Orbáni rezsicsökkentést tönkrevágta az infrastuktúrát. Komoly problémák vannak a felszín alatt a hálózattal, ami a következő években fog kiterebélyesedni. A vízügyi szakma már megkongatta a vészharangot, de hamarosan a többiek is csatlakoznak!
Fel kell készülni arra, hogy esetleg napokig nem lesz víz, áram, távhő a rendszerelemek meghibásodása miatt! De sokan csak azt tudják harsogni, rezsicsökkentés! Rövidtávú politikai előnyért, majd hosszútávon fognak megfizetni a buta szavazók és természetesen az értelmesek is! Nincs ingyenebéd, de Kádár csecsén felnőtt Fidesz szavazók ezt nem értik!
Törölt felhasználó 2022. 01. 16. 17:58

Hazudsz! Mégpedig azért, mert ez maximum feltételezés, ilyen rágalmaknak nincs alapja!
Nem is értem az itt felszólalók feltételezéseit, mintha a gonosz birodalmából lépnének elő a jelöltek, akik a magyar emberek ellen akarnak elkövetni minden csúnyaságot!Hülye, aki ezt elhiszi!
Törölt felhasználó 2022. 01. 16. 17:56
Előzmény: #56761  Csakegyolvaso
A te stílusod utánozhatatlan, azt még én sem tudtam utánozni :))))))))))))Szerintem jobban jártak volna az ukránok,ha egy fordító programot alkalmaznak ,még az is hihetőbb lett volna :))Persze gondolom, takarékossági okok miatt nem ez utóbbit választották :))Persze az is lehet,hogy Gréczít tisztelhetjük itt a körünkben, az egyik keze meg éppen foglalt szokás szerint, ezért csapkod össze vissza a billentyűzeten :))
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 16. 17:50
Előzmény: #56762  HPeter76
Nyilván aki 4000 kw-ot használ fel havonta, az nem a rászoruló kisnyugdíjas, amelyik kormány nem tudja kiszúrni, alkalmatlan és takarodjon. Amúgy is. A leszakadó rétegekkel a kutya nem törődött, csak ha a szavazat kellett, yachtosék a cigányokat is megszívatták, az út a munkába program pénzei el lettek lopva. Flóri meg él, mint marci hevesen, járkál a kis Audijával és befenyíti a renitenseket, ahogy az ORÖ példáján láttuk. Olvass Magyar Hangot, többnyire jobboldali újságírók írják, csak előtte vegyél be valamit, mert nekem mindig felcseszi a vérnyomásomat.
_Sigorszky
_Sigorszky 2022. 01. 16. 17:39
Előzmény: #56758  gassly65
hatósági árat ró a farhátra
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 17:38
Előzmény: #56762  HPeter76
Rezsicsök. nincs, ezt akarjátok!!
-milyen árakot fog használni MZP kézenfekvő!! Egyből világpíaci árakat fogja alkalmazni..
 Olyan egyszerű mint a pofon.
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 17:34
Előzmény: #56760  HPeter76
Mi lesz ebből SÁVOS FELHASZNÁLÁS..>>>>>>>>>>>>EMELT ÁRAK ALATT ÚGY MEGSZÍVATNAK EZZEL..Nem győzöd figyelni Fogyasztó Órád.
 -se áramot, se vízet ne fogyasszál.. Ez a képlet.Hol hallottál Te olyat Fidesz feladja a Rezsicsökkentést!!
 Na én erről tényleg nem írok többet..
 Tanuljatok meg más fejével gondolkodi.Nektek, meg a pénztárcátoknak se mindegy!!
 Gondolj Bojlera 100l sokaknak ez semmi mennyisség a fürdésre megint Fűtsed árammal.
 Levesznek csontig..
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 16. 17:33
Előzmény: #56756  Törölt felhasználó
igen azt eszrevettuk hoyg az en stilusomba mindig alul maradtal xD Inkabb meg se zsolalj a macskaddal egyutt xD az en stilusomba mert az nem nektek valo xD Maradjatok a krumpliert hazudok stilusnal.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók