ja Ti álltok a nép mellé számosan bebizonyítottátok.. Érdekes Diktátumoknak fogjátok fel! Ismerős azt csinálok amit akarok, addig emelem az árakat még O.V. és népe Bele nem rokkan.Csak ezzel egy baj van a saját(Összefogás) oldlán lévő szegényeket szívatjátok! Igaz Ti más hazában éltek nektek semmi se DRÁGA!
- Az Ártörvénynek nem felel meg? Módosítjuk. De nézzétek már meg, hogy az Alaptörvénynek megfelel-e? - Na ezzel megvagyunk. Futár vigye a Zsoltihoz aláírásra, aztán ne felejtsétek el még éjfél előtt beterjeszteni!
persze nem akárnám összevetni a polítikával.. Máshol Eus Orsz. moderátor idegen országbeli(semleges) Egy havarom(magyar) ezt látta el(tud angolul) egy Englis fórumon! Szóval így látom..Akkor jó a válaszom..::)) Össszeférhetetlenség, hova soroljam már!!
A fiúknak megint nem sikerült épkézláb jogalkotást összerakni, meg Magyarország (nem általuk hozott) törvényeit betartani... "A csirkefarhát rendelet 1.(1) § akként szól, hogy a “piaci rendellenességek káros hatásainak megelőzése érdekében a 2022. február 1. és 2022. május 1. közötti időszakban az árak megállapításáról szóló 1990. évi LXXXVII. törvény (a továbbiakban: Ártörvény) Melléklet I. pont A) alpontjában foglalt táblázatban foglaltakon túl hatósági áras termék az 1. melléklet szerinti termék.” Ellenben az Ártörvény csakis két esetben engedi meg a hatósági ár bevezetését: 1. Az árak legfőbb szabályozója a piac és a gazdasági verseny. Az árakra vonatkozó közvetlen kormányzati beavatkozás csak ott indokolt, ahol a tisztességtelen piaci magatartás tilalmáról szóló törvényben foglaltak nem elégségesek a káros versenykorlátozás és a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés megakadályozására. 2. 19. § A gazdaság egészét vagy jelentős részét érintő és az árak alakulására ható adózási, pénzügyi vagy egyéb szabályozási eszköz változása esetén a Kormány - legfeljebb hat hónapra - az árakra vonatkozóan rendelkezhet a nem hatósági árak körében is. A tegnapi csirkefarhát rendelet akként állapítja meg a hatósági árat, hogy “az alkalmazandó bruttó kiskereskedelmi ár a kereskedelemről szóló törvény szerinti napi fogyasztási cikkeket értékesítő kereskedő (a továbbiakban: kereskedő) által 2021. október 15. napján alkalmazott bruttó kiskereskedelmi árnál nem lehet magasabb.” Az Ártörvény engedi, hogy a hatósági ár tételesen vagy a hatósági ár kiszámítására vonatkozó előírásokkal kerüljön kiszámításra; ellenben előírja, hogy a hatékonyan működő vállalkozó ráfordításaira és a működéséhez szükséges nyereségre fedezetet biztosítson, tekintettel az elvonásokra és a támogatásokra is, és kötelezővé teszi az illetékes kamarákkal való egyeztetést. Tehát nemcsak, hogy nem áll fent a hatósági ár bevezetésének törvényi feltételei, hanem maga az ár megállapítása is szabálytalan."
Törölt felhasználó2022. 01. 15. 12:24
Szombat van, már csak 78 nap. Kicsit izgultam reggel, mert a hatósági áras csirke far-háttól egy lépés csak a kommunista szombat elrendelése, remélem 12 év gazdasági "siker" után nem szembesülünk a következő 3 hónap során, hogy átmeneti rendekésként szombaton is kell majd dolgozni, mert a Covidban annyian haltak meg, 12 év alatt annyian mentek külföldre,hogy nincs elég munkás ellapátolni a sz@rt, amit ez a kormány felhalmozott! Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! Egyenesen felfelé csak ne csúszunk le az ERESZen!
Ja arról nem tudok beszámolni.. bocs. Én biztos járnák korrepetálni(tanár lennék) még jó HÉTVÉGI EBÉDÉRT IS!! Mivel megragad a gyereken többit is húzná!! Látják ott egymáson nézd már Több ragadt meg benne! Ez ilyen egyszerű közöségben,osztályban ez visszaköszön!! akarni kell nem ott maradni értetlenül,később ez gondott okoz!!
az a helyzet van egy haver számítógéppel ott bejelenti erre a topikra(más Felhasznévvel) jó nem akív, még egyenlőre nem használja.(megvan neki a tartalék bejelentkezés!! Kitíltják már újra ítt van, ez ennyire egyszerő, némelyik megmeri mondani!!! Én voltam HPeter (magam nevével éltem) Tartalék bejelentkezés. Remélem értitek. Megaztán egy számítógépról is megtudják csinálni, na én nem vagyok annyira zseni!! Úgyhogy felesleges nézni ki alatt mennyi a felfüggesztés.
jártam::)) CNC Kezelő CNC technológus-programozó Hát ez magán uton ment SZTÁV keretein belül 166ez Juj hamar lebonynyították akkor még Nemzetvédelmi Egyetem alatt ítt Pesten Tanár nem is a Tanfolyam oktatólya volt (fogadott tanár) Franc tud ezekbe belelátni Úgy tanítottak egyetemi tanárok SZTÁV alatt meg maszekoltak::)) Ja na ehhez menjél tartott nekem 1 óra korrepetálást 3000-5000Ft. na már annyit vol nálam, most nem kérek pénzt Öntől pénzt Ja számlatömb a kezében Nem kértem számlát. jaj megfordultam én már sok fele. Persze most nem gyakorlom,végül is LEVIZSGÁZTAM. Bakker már régen kiment a fejemből NEM ÁLLTAM BELE!! Gyakorlat tart életbe mindent!! Nahát érdekes egyetemi oktatók hol keresik meg pénzüket pluszba. Jó régi (60 éves)tanár volt
Persze, hogy hazudott. SOHA nem linkeltem és másoltam be DK-s propagandaoldalakat, sőt MSZP-seket sem, ebben teljesen biztos vagyok, mert kifejezetten ügyelek rá. (Ilyenekre gondolok mint pl. nyugatifény, ezalényeg, amikről még én is látom a pártkötődésüket.) . A moderációról fölösleges a polémia, mert bírálhatatlan. Nem tartalom alapján moderál hanem feljelentésre. Nem is várom el tőle, hogy igazságot tegyen, nem is foglalkozom vele. Tartalmi moderálást esetleg a topikgazda végezhetne, de ha nem akkor sincs gond. Szűrőlista és kész.
-még az is fennállhat két (nagy)oldal nem éri el a feles többséget..Legyetek már finomak,belátók egymáshoz. Édes Istenem megálmodni sok mindent lehet. ::))
Juj a DK-nak nagy sajtó udvara van.. Fele ember tisztába sincs vele. idevonatkozó szemléletek meghonosításáról..Hát az Ideák "virágoznak",még sajtószabadság nincsen..::)))
Ja,csak az a gond,hogy szerinted írtam hazugságot szerintem meg igazat írtam eulerről,az ide euler által belinkelt oldalak jelentős része ,nyugatifény és társai DK-s propaganda oldal számomra.Szóval ami számodra nyilvánvaló hazugság az a számomra nyilvánvaló igazság,valamelyikünknek biztosan igaza van,de én veled ellentétben nem neveztelek azért hazugnak mert szerinted nem igaz amit eulerről írtam,te viszont igen.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!