Tehát szerinted egy akkora rendszer működésére vonatkozóan, mint a magyar állam, lehet jó döntéseket hozni információ gyűjtés és szakmai kompetenciák nélkül, ill. hogy ezek rendelkezésre állása nem igényel erőforrásokat. Én ezt nem hiszem.
Amit a lehetőségek országáról írtál, az meg baromság. Tudod, -kicsit sarkítva- ha két jól fizető állás van az országban, akkor a két legrátermettebb valóban boldogul, de ha három igazán rátermett és szorgalmas egyed van a rendszerben, akkor már nem igaz, hogy mindenki boldogulhat!
_Ja engem meg gyalázhatsz amennyire jól esik, szerencsére a sorsom a legkissebb mértékben sem függ attól amiket összehordasz!
Amit a lehetőségek országáról írtál, az meg baromság. Tudod, -kicsit sarkítva- ha két jól fizető állás van az országban, akkor a két legrátermettebb valóban boldogul, de ha három igazán rátermett és szorgalmas egyed van a rendszerben, akkor már nem igaz, hogy mindenki boldogulhat!
_Ja engem meg gyalázhatsz amennyire jól esik, szerencsére a sorsom a legkissebb mértékben sem függ attól amiket összehordasz!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!