Bocsi szerintem itt nem igen lehet alkalmazni a "padban" tanultakat. Jelentős politikai ráhatás van. Gondolom jól kivárta aki most leöntötte. Ezzel is bizonyítani akarják, hogy nem megfelelő ami a mostani gazdaságban történik. Itt 50-70 mft veszteség nem számít a politikában, de arra pont elég, hogy pánik hangulatot alakítsanak ki. A többit elvégzi a pszichológiai.. Választásokig még lehetnek meglepetések. Az azért jelzés értékű, hogy az igazgató vásárolt.. Saját vélemény.
Nem ismertek még, írok pár szót kapcsolatomról a papírral. Van belőle, először 23 februárban vettem 135 körüli átlaggal. Vártam a jelentést áprilisban, de akkor is csak 123 körül szüttyögött. Fel max 127-re. 129-cel próbálkozott párszor, emlékszem gpeti akkor vallotta be, hogy kiszállt. 119 ig bírtam a csorgást, kb egy éve lehetett, átmentem én is pmápba. Pár hétig jónak tűnt, ment le 110-re, 105, majd 101 certi kiütésnél fordult, 150-nél visszaszálltam. Azóta tudom hogy ebben az időszakban, április május nem szabad eladni. Csak egy ötlet, vetítsük egymásra a DH és Opus éves chartot és lássuk mi volt a DH szelvényvágástól kezdve. (Tavaly kb júni 1.) Hajrá opusz, hajrá 580!
A múlt heti 350-es leszúrást megértettük, certi kiütés előtti certi eladás miatt volt. De a tegnapi más történet. Ez az ember félelmetes bukót vállalt be. Kb 360-a átlaggal szállt ki miközben sokkal magasabban is volt előtte a papír. Éves charton látszik hogy sokáig 390-en. Többször 420 körül, aukción 430 fölött. Mi értelme volt ekkora tételt 360-on eldobálni...
NEW OPUS GLOBAL