A haveri bank vezetőségébe került egy ellenséges, Opust folyamatosan short-oló nagybank tapasztalt szakembere. Remélem kamatoztatják a tapasztalatát és a jövőben kivédik a durva támadásokat.
1. A Hozamplaza (Erste) felületén szerettem volna kipróbálni piciben, de aztán én erről a szándékomról letettem. 2. Nos, NYESZ-R számláról vásárolom 10 éven túli célokra és hosszútávon 4700 Ft környékén lesz a papír, ezért én ezt a "pár forintot" most nem veszem figyelembe. :)
az egyik kilöveti, a másik kilopja a szemünk... ne az legyen a kérdés, hogy a kettő közül melyiket választod... az izgalmas kérdés, hogy tudsz - e, akarsz - e mást választani. nincsenek illúzióim, de tényleg üdítően hatna erre az országra, ha nem Fletó és Vitya vezette szekták acsarkodásától lenne hangos a közélet
És jöjjenek az igazi szakértők. Akik soha nem loptak a családjuktól, csak az isten adta néptől. Máté, és a többi.Olyan sokan vannak, hogy szóra sem érdemes. Egyébként tényleg kíváncsi lennék, hogy isten igazából ők mi tudnának kezdeni a hatalommal. Esetleg kilövetnék a szemünket?
Ez alap, itt a globalista fő portálon. Azért megnézném ennek a sok agymosott globalista seggnyaló elkényeztetett - mások valós munkáján élősködő - fiatalnak a fejét, ha majd pár évtized múlva meglátják, hogy mit alkotnak ezzel, persze ha egyáltalán lesz esélyük megélni. Sajnos a világ legnagyobb gazdasági gépezete van ezen nyomulás mögött, így max. csak késleltetni lehet az európai társadalmak halálát, de ez talán inkább egy európai eutanáziának tűnik, viszont legalább örömmel hajtják végre magukon (sajnos van gyermekem, ezért fáj ez annyira).
NEW OPUS GLOBAL