A fájlok neve OPUS 2024-05-02-11-35 lehetne például. A végét kell csak megváltoztatni egy-egy képnél. OPUS- kapcsolattartóval beszélt-e már valaki? Felveszi egyáltalán a telefont?
Készíts screenshotot ezekről, ha van realod. Az MNB-nek el kell küldeni egy feljelentéssel. Én most sajnos nem érek rá, de legalább a képeket készítsétek el, este a levelet megírom. A nickemmel azonos freemailra küldhetitek. Ha van az elmúlt napokról azt is kérem.
Én mindig apránként csipegetek így bármerre megy kisebb a bukó, meg persze a nyerő is. De szívtam már opussal, ezért óvatosabb vagyok. Szerencsére a kitörésekbe sikerült időben belevenni és nyereséget realizálni.
Még én is kívárok. Szabad pénzem már alig, de kértem kölcsön minden eshetőségre számítva, ha mégiscsak bevernék 350 alá. Viszont nem hinném hogy a 320-as kiütési árig lemenne.
Én is, ha abból indulunk ki, hogy a mai napi minimum 355 Ft-os árfolyam volt, és kisebb pakkokkal próbálják 360 felett tartani, akkor számomra a tendencia adott, de lehet, hogy tévedek. Egyébként ez az árfolyamcsökkentést megdobta a likviditást, ami azért nem olyan rossz.
Érdekes, hogy mikor egy rv elkezd emelkedni, vagy kitörni akkor itt a béten a magyar "befektetőt" megszállja au eufória és a rózsaszín köd, majd gondolkodás nélkül veszi a pappert és nem figyeli a jeleket, sőt (ami a legrosszabb) elfelejti hogy hányszor átverték és megszivatták már. Ordibál hogy feeellll, feeellll aztán kap egy nagy maflást és utána várja megint majd a csodát hogy legalább pénzénél maradjon. Akik pedig az adott topikban próbálják hűteni a kedélyeket néha azok megkapják hogy trollok, irigyek, meg hogy lemeradtak, ergo rosszindulatúak... Kellemes elmélkedést és kereskedést.
NEW OPUS GLOBAL