ápr. 08. 09:45 Szerző: ERSTE AG Megosztás English version Az Erste Opus Turbo Long 28 warrant (EBOPUSTL28; ISIN: AT0000A38HC6) a teljes kibocsátott mennyiség 200,000 darab. A forgalmazás során ezt a mennyiségi korlátot elértük, így ezekre a papírokra a Kibocsátó Erste Group Bank az eladói oldalon 0 darabszámmal jegyez árat, de kereskedni az árjegyzői ársávon belül lehet. Amint a kibocsátó vissza tud vásárolni elegendő mennyiséget a papírból, az eladói oldali árjegyzés újraindul.
Én kiszálltam. Sok sikert a bent maradóknak. Komolyan. Valóban kifejezetten olcsó a részvény, de én egy ilyen turbulens időszakban akkor sem becsülném alá a politikai kockázatokat. Ha pár érintett több millió darabtól rövid idő alatt meg szeretne tőzsedi kereskedésben szabadulni és a vételi oldalon nincs megfelelő kereslet, akkor itt még csúnya zuhékat láthatunk. A mai leszúrás nekem erről szólt. Tesztelik a piacot. Persze tévedhetek.
mindent meg lehet tenni ezzel a fossal.Remelem felteszik 400ft-ra.Ennyi erovel felfele is kibillenhet az arfolyam.Nyilvan minden teljesen rendben van ezzel az arfolyam manipulalassal.
NEW OPUS GLOBAL