Legyen igazad, mivel szerencsétlenek már lassan tönkre mennek évek alatt és már az egészségük is rámegy... Annyi a különbség köztünk, hogy én nem vagyok elvakult és engem nem kell majd hívni és nagyon szívesen ugranák fel a száguldó Deltás vonatra is, csak ott valami nagyon megdöglött csak nem érzitek, hogy büdös... Bár ma személy szerint engem jobban érdekel a Duna, mint a csóri Delta 😉
Az azért látszik hogy szépen csorog vissza, ennek is van oka biztos mivel ner papír. A deltasok joggal várnak, elkerülhetetlen hogy meginduljon. Nehogy úgy járj, hogy majd ők nyilatkozzanak hogy gyere át. Most ott az elbizonytalanítás, a paráztatás folyik. A kitörés nem kérdéses csak a szkeptikusok számára.
Sajnos én nem tudok veled egyet érteni ebben és szvsz Te valami más mozit nézhetsz... Vagy csak olcsóbban szeretnél bevásárolni.... elég csak megnézni a tavalyi mozgását a papíroknak vagy a napi forgalmat és akkor rájöhetsz magadtól is, hogy a kereskedő papírok között a Delta az egyik legrosszabb (OTTone és SET a legrosszabbak, kivezetés miatt). Pont tavaly nyáron írtam meg a Delta szektásoknak, hogy aki vissza szeretné esetleg nyerni a bukót, akkor azoknak lehet jönni az Opus-ba nyaralni... Tényleg sajnálom szegényeket akik még mindig ott maradtak, ragadtak és várják beragadva a négyszerezést, bár lassan már csak a hajrá Delta, reggeli felkiáltás marad nekik és közben azzal nyugtatják magukat, hogy ha majd egyszer végre elindul, akkor már nem lehet felszállni a vonatukra.... 😞
Rendben, akkor majd figyelni fogom és oda is állok egy pakkal 😉 Azért ez itt az Opus, így fel is út meg le is út is játszik, szvsz itt a legfontosabb a beszálló időzítése...
NEW OPUS GLOBAL