Bazdmeg, fogom a hasam a röhögéstől 😂😂 Nehogy már (szerintetek) 2 megosztó közül kelljen választani 😂😂 Hol van a sok hívő ?? Ilyenkor kussoltok?? Hát kössétek már fel a gatyátokat basszátok meg, ilyenkor nem szívügyetek az opus !!??😃😃
Ha nem én leszek,akkor holnap nyitok egy új Opus fórumot, nem tetszik ez a sok személyeskedés, még, így ismeretlenül is. Az önbecsülés a legnagyobb kincsünk !!!
Zolikám, én átadom neked ezt a megtiszteltető titulust 😃 Úgy veszem észre a reakciókból hogy sokan nem kedvelnek itt, nyilván megvan a reális oka 😃 Visszavonulok, nem hiányzik ez nekem ! Ha szavazásra kerül a sor rád fogok szavazni , ha komolyan gondolod, hisz bölcsességed és tisztánlátásod lenyűgöző 😂😂
Ha gondoljátok, szívesen elvállalom, úgy látom, messze én vagyok itt a legbölcsebb! De egyben higgadt vagyok, és elfogadom mindkét irány képviselőit is! Köszönöm az esetleges bizalmat ! Zoli
Ha te leszel a topikgazda,akkor innen egy tucat ember velem együtt eltűnik, 300 forinttal riogató vagy, nagyon reális... minket úgyis kibasznál, a te szavaidat idézve.. nem szeretnék személyeskedni, csak őszintén leírtam.
Így van, új topic kell!! Ne kísértsen a múlt!! Legyen tere minden hozzászólásnak, ha nem személyeskedő. Miért ne várhatná valaki 300 ft-ra hiszen én is 350-nél szálnék be újra😉 Itt nagyon sok elvakult van, realitásról fényévekre lévő. Ez full neres papír ,tudja mindenki odateszik ahová akarják 😟 Persze lehet 1000 re várni meg 200ra is , csak reális véleménnyel támassza alá👍
Igazából a lényeg, hogy az új topikgazda korrekt legyen és napi szinten tudja moderálni a topikot ha szükséges. Többen is szóba jöhetnek szerintem, Te, Ohnetatto, Kurnyikova, stb. Kérdés ki vállalja?
Így van , kell hozzá Bétgyuri úgynevezett jóváhagyása , illetve átruházása! Régi harcos társam, a sok bántás miatt ő már végleg itthagyta ezt az egész bolha cirkuszt. Már csak röhögünk jókat ezen az egészen😃👍
NEW OPUS GLOBAL