A béten uralkodott gyenge hangulat ellenére a papírnak sikerült zöldben zárni úgyhogy napközben 400ig is lenyomták. Ugylátom ezek a rendre lenyomások 400 környékén elhalnak, nem igazán érik el a céljukat. Ha jól láttam a könyvben több 10k-s vevők támasztották be 405 körül. Majd ment fel 410 fölé és szépen tartotta magát. Mindenesetre kezd fogyni a levegő az eladói szinten. Tiszavirág életűek a leöntések hatása. Szépen újra épül mindig a könyv 405-410 körül. Az én meglátásom hogy ezek a sikertelen lenyomások azt a jelet fogják adni a partvonalon álló még kiváró befektetőknek hogy érdemes megpróbálni beszállni 410-420 körül. Azoknak is akik az aukción kiszálltak. Ha a hangulat javulna akkor holnap lehetne ismét egy zöld nap. mehetne vissza 420 környékére. /Feltéve ha nem viszi el a show-t egy másik papír/. 420 környékéről az ünnepek után megindulhatna. kemény ellenállásra számítok azonban 450 környékén. Ott ismét sok kiszálló lehet. Olyanok is főleg akik az aukció után visszaszálltak. Ott ismét zárják a pozijukat. Dehát akinek nem sürgős eladni az majd kiüli ezt az időszakot is.
Talán a topikfőnök megjelenhetne olykor, vagy ha eladta már adja át a lehetőséget olyannak,aki rendet vág és törli a nem idetartozó dolgokat és a trollokat.
Szerintem azzal nincsen probléma, hogy ha valaki pár hónapos, vagy akar pár napos regisztrációval részt vesz a fórum életében. Azzal már inkább, hogy orbitális balfaszsagokat írogat és ennek nincsen szankciója. Magam sem régóta követem a fórumot, ugyanakkor minden nap olvasom és minden nap képes vagyok azon megdöbbenni, hogy itt egyesek mit meg nem engednek maguknak. Illetve nem is egyesek, hanem a moderátorok és maga a portfolió.hu. Szégyen, napról napra romlik a színvonal következmények nélkül.
NEW OPUS GLOBAL